Corsendonk Sol Cress – Event locatie in Spa

Even uitblazen? Ons vakantiecentrum is de uitgelezen omgeving om tot rust te komen! Of u nu in groep, met partner of familie komt.

Bij Corsendonk Sol Cress staan gezelligheid, eenvoud, vriendschap en familie hoog in het vaandel. Voor ons is elke klant uniek, en we doen er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken.  

Corsendonk Sol Cress is gelegen in Spa, de parel van de Ardennen. Haar geschiedenis, de Thermen van Spa, de omgeving, het water en de vele bezienswaardigheden in de regio maakt van Spa een ideale bestemming om uw volgend evenement door te brengen.

Het domein beschikt tevens over een waaier aan ontspanningsmogelijkheden voor jong en minder jong, zoals tennis, tafeltennis, petanque, voetbal en speelterrein.

Uw seminarie, congres of bedrijfsfeest in Spa, in het groene hart van de Ardennen

Hoe kan men nieuwe ideeën en een gezonde concentratie op een natuurlijker en rustgevender manier stimuleren, dan met de zuivere boslucht van de Ardennen? Corsendonk Sol Cress ligt aan de rand van het woud en op een steenworp van de stad Spa, wereldbekend om haar thermen en bronwater: de ideale plaats om uw volgend seminarie te organiseren.

Corsendonk Sol Cress is functioneel en modern uitgerust, en heeft 110 kamers en 9 vergaderzalen met een capaciteit van 5 tot 300 personen. U kan tevens gebruik maken van de workshop- of expositieruimtes, en van de koffiepauzeruimtes. Onze 4 restaurants voorzien in maaltijdformules die aan ieders verwachtingen en budget beantwoorden, van een eenvoudige broodjeslunch tot een gastronomisch banket.

Ons domein is uitgestrekt en ideaal voor de organisatie van openluchtactiviteiten. Pure ontspanning of teambuilding; alles is mogelijk. Van een eenvoudig themaparcours, over het opzetten van springkastelen, tot het oplaten van een luchtballon. De mogelijkheden zijn legio. Voor al deze activiteiten werken wij samen met regionale partners, of desgewenst met de door u gekozen partners.

En er is nog meer! Met onze bevoorrechte ligging in het hartje van de prachtige Ardennen zijn de Hoge Venen en de Ardeense wouden vlakbij, evenals de thermen en het vliegveld van Spa, zonder het circuit van Spa-Francorchamps te vergeten.

Corsendonk Sol Cress heeft werkelijk alles wat u nodig heeft, om van uw seminarie, congres of bedrijfsfeest een succes te maken!!

Bent u op zoek naar een locatie om een bedrijfsfeest te organiseren waarbij alle collega’s nog eens gezellig samen kunnen zijn? 

In ons restaurant zijn de meest diverse maaltijdformules mogelijk: van eenvoudige buffetten, een brunch, vieruurtje of barbecue, tot een gastronomisch banket. Om de avond te vervolledigen kunt u ook in één van onze zalen nog een leuk dansfeest geven. U kunt zelf een DJ kiezen of beroep doen op één van onze vaste partners.

Bij Corsendonk Sol Cress heeft u eveneens de mogelijkheid om kleur te geven aan uw congres of seminarie, door een themafeest te organiseren. Ontdek de kookkunst van verre oorden of typische streekgerechten uit de Ardennen. Proef van heerlijke schotels van heinde en ver. Geniet van de zomer bij een barbecue. Neem een « lunchpakket » mee, voor een picknick in het bos of een ritje aan het stuur van een Vespa. U ziet het, mogelijkheden te over.