CITYWORKERS belichaamt een uniek belevingsconcept. Laat u inspireren door de architectuur, de natuurlijke flow en de liefde voor authenticiteit die doordringen in al onze ruimtes.

Welkom bij THE MILLS, een voormalige textielweverij waarvan de magazijnen recentelijk zijn omgevormd tot een buitengewone locatie. Gelegen binnen een totaal van 1.800m² aan uniek karakter, ontdekt u deze ware parel op het gelijkvloers met uitzicht op de prachtige binnentuin en uitstekende verbindingen.

Dit pand bevindt zich achter een rustige woonwijk, waardoor u in alle rust en privacy kunt vertoeven. Een omgeving waar uw cliënteel of teamgenoten zonder twijfel nog lang van zullen nagenieten.

THE MILLS biedt diversiteit dankzij zijn neutrale en serene sfeer. Deze inspirerende setting leent zich uitstekend voor uw offsite vergadering, interactieve workshop, foto- of videoshoot, persevenement, bedrijfsfeest, productlancering, presentatie, en meer. In samenspraak met u voorzien wij steeds de meest optimale setting voor uw evenement. Daarnaast presenteren wij verschillende cateringarrangementen, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun voortdurende streven naar uitzonderlijke kwaliteit. U heeft de keuze uit vaste formules of we stellen graag een voorstel op maat voor u samen.

Gastvrouw Marcella staat garant voor een warme ontvangst, de presentatie van de catering en fungeert als uw aanspreekpunt gedurende de dag. U zult haar ervaren als een enthousiaste, toegewijde gastvrouw met een scherp oog voor detail.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u specifieke vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan klaar om u verder te helpen.