Verken Corsendonk Duinse Polders, gelegen op slechts een steenworp afstand van het strand in Blankenberge. Dit hotel biedt een eigen bar, restaurant, weelderige tuin met terras en speeltuin, petanquebanen, minigolf, tennis, volleybal, basketbal en minivoetbal, en gratis WiFi in alle ruimtes.

Het hotel nodigt zowel gezinnen als groepen uit in een hartelijke en huiselijke sfeer. Het toegewijde team staat garant voor een warm welkom en smakelijke maaltijden. Met 149 comfortabele kamers, waaronder studio’s met een kitchenette, biedt Corsendonk Duinse Polders alle nodige voorzieningen.

Corsendonk Duinse Polders is een ruim en rustig complex dat gastronomie, accommodatie en zakelijke faciliteiten onder één dak samenbrengt. Gratis privéparkeergelegenheid is beschikbaar.

Vergaderen

Organiseer je vergadering met uitzicht op zee bij Corsendonk Duinse Polders!

Het domein beschikt over een moderne congreszaal voor 450 personen, 3 vergaderruimtes voor maximaal 150 personen en 10 kleinere zalen voor 10 tot 50 personen. Onze ruime parkeergelegenheid zorgt voor gemak en efficiëntie. Voor gasten zonder auto is er een halte van de kusttram in de buurt, terwijl het treinstation van Blankenberge op slechts 2 km afstand ligt.

Geniet van gratis WiFi in het hele gebouw, zodat je deelnemers altijd bereikbaar en up-to-date blijven. Indien gewenst kunnen overnachtingen worden geregeld voor extra comfort.

Feesten

Op zoek naar een locatie om samen te komen voor een feest? Corsendonk Duinse Polders biedt verschillende opties, zoals recepties, buffetten of een smakelijk diner. Sluit de avond af met een dansfeest in een van onze zalen, waarbij je de keuze hebt uit eigen DJ’s of partners. Een gezellige avond is gegarandeerd!