All-in-one locatie Warredal

Ga voor jouw volgende teamuitstap eens op zoek naar iets anders, een unieke locatie met een uniek aanbod aan activiteiten en ontdek Warredal. Een locatie die niet alleen het decor biedt voor teambuildings, vergaderingen en overnachtingen, maar ook een onvergetelijke ervaring voor zowel kleine als grotere groepen creëert in het hart van de natuur.

Te midden van het groen biedt Warredal een ongeëvenaarde verbinding met de meest krachtige inspiratiebron: de natuur zelf. Het domein is het toneel voor een breed scala aan teambuildingactiviteiten, van diepgaand inspirerende sessies zoals yoga, adem- en ijsbaden of vuurlopen tot avontuurlijke uitdagingen in het klimpark met adembenemende zipline of tijdens een bike-escapetocht.

Even op ’t gemak genieten? Ga dan voor een rondleiding en degustatie in de Warredal wijngaard of kookworkshop. De combinatie van actieve en ontspannende activiteiten zorgt voor een perfecte balans tijdens elk bedrijfsevenement.

Verder onderscheidt Warredal zich met flexibele vergaderruimtes die elke brainstormsessie of vergadering naar een hoger niveau tillen. Van inspirerende wandelvergaderingen tot een klassieke vergaderzaal, wat je wenst: het is er of wordt voor je gerecreëerd.  Wil je de vergadering op een aangename manier starten, waarbij elk teamlid volledig geland is en in zijn kracht staat? Boek dan zeker een ademsessie in voor de vergadering start.

Overnachten kan in de comfortabele studio’s en appartementen van de Lodge, waarin je gasten uitzicht hebben over de hertenweide. Wil je de natuurlijke ervaring compleet maken? Kies dan voor het back to basics concept van de cabins.

Wie een vergaderruimte of teambuilding boekt kan uiteraard ook beroep doen op een complete cateringservice. Warredal legt graag de focus op gezonde en natuurlijke ingrediënten, alhoewel er voor de alleseters onder ons ook zeker voldoende keuzemogelijkheden zijn.

Praktisch: Warredal ligt in een filevrije omgeving en telt voldoende gratis parkeerplaatsen. Dat geeft jouw als organisator geen zorgen, want extra verplaatsingen zijn overbodig.

Ga alvast de magie van Warredal ontdekken en laat je inspireren op hun B2B website. Hierop staat hun aanbod helemaal uitgelicht, met prijsindicaties.