Deze inspirerende locatie aan de rand van Gent biedt een excellent staaltje van prachtig gerenoveerde en gloednieuwe architectuur.

De site is gelegen aan de oprit van de E40/E17 maar is ook zeer vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Onder het atrium van New Zebra ligt een ondergrondse parking goed voor 90 wagens.

Naast 8 volledig uitgeruste en multifunctionele vergaderzalen, een expovleugel van 750m² en een centrale loungebar beschikt de locatie ook over een aantal indrukwekkende en sfeervolle terrassen die omgegeven worden door imposante kunstwerken.

De site beschikt over een eigen restaurant www.restaurantjourdefete.be waar u elke weekdag zowel ’s middags als ’s avonds heerlijk kan lunchen of dineren.

EVENTS/ontmoeten – flexibiliteit als codewoord

Voor al uw meetings, brainstorm- sessies, opleidingen, conferenties, congressen, seminaries of personeelsevents kan u terecht in maar liefst 8 volledig uitgeruste seminariezalen en 3 modulaire cateringruimtes. Ook voor kleine vakbeurzen, speeddating, postersessies en tentoonstellingen beschikt de site over een groot en lichtrijk expositiegebouw waar uw event haar verdiende plek krijgt. Op elk moment bieden wij u nodige professionele service en multimedia- ondersteuning.

CULTUUR/beleven – innovatief en grensverleggend

Zebrastraat heeft elke maand een nieuwe kunstena(a)r(es) te gast in de trendy loungebar en huisvest een aantal grotere tentoonstellingen, die een meerwaarde betekenen voor elk event. Verder kan u er elke donderdagavond een publieke lezing en concertje meenemen en de avond afsluiten met een glas onder het alziend oog van Panamarenko’s gevleugelde ‘Brazil’.

HUISVESTING/wonen – huren vanaf 3 maand

Zebrastraat beschikt over 100 wooneenheden die men kan huren op korte termijn vanaf 3 maanden.