Imagine, Create, Taste, Art: Your Event at De Montil

Welkom bij Congrescentrum De Montil, een vertrouwde naam in het Pajottenland. Dankzij onze familiale benadering is De Montil uitgegroeid tot een veelzijdige locatie met een eventhal, een auditorium, 14 zalen en een prachtige tuin met een vijver. Bij De Montil kunt u genieten van rust tijdens vergaderingen, netwerkevenementen of feesten, en dit alles op slechts 18 km van Brussel, gemakkelijk bereikbaar via de E40. Bovendien bieden we twee ruime (gratis) parkeerterreinen direct naast de locatie als extra voordeel.

Wat betreft culinaire ervaringen, staat De Montil aan de top. Onze uitstekende reputatie is te danken aan onze interne catering. We begrijpen dat veel mensen de kwaliteit van een evenement beoordelen aan de hand van het eten. Onze chef-kok verwent graag al onze gasten, of het nu gaat om een eenvoudige broodjeslunch of een uitgebreid diner.

Heeft u een evenementidee of vragen over de juiste aanpak? Bij De Montil helpen we u graag op weg! Ons familiebedrijf heet u van harte welkom en staat klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw visie.