Terhills Hotel in Maasmechelen

Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. Deze aparte locatie is een voormalige mijnsite die werd omgevormd tot unieke en gediversifieerde toeristische bestemming. Het Terhills-gebied is circa 365ha groot. De omgeving van de site werd gevormd door haar verleden als industriële site voor mijnontginning. De neoklassieke barokstijl van het imposante hoofdmijngebouw is bovendien een pronkstuk uit ons industriële verleden. In het heden kreeg het pand echter een trendy, toekomstgerichte invulling … een viersterrenboetiekhotel met 59 luxekamers! Unieke vergezichten vanop de mijnterrils brengen bijgevolg de herinnering aan het steenkoolmijnverleden dichterbij dan ooit. Als troefkaart is er de betoverende Franse tuin van het hotel, als schakel met de hoofdtoegangspoort naar het enige Nationale Park van België: ‘Nationaal Park Hoge Kempen’, een onvervalst wandelparadijs.

Overnachten

Terhills Hotel telt 59 elegante en sfeervol ingerichte kamers, waarvan zeven suites en twee familiekamers. De kamers zijn voorzien van alle luxefaciliteiten die je maar kan wensen en een mooie badkamer. Zo wordt je verblijf al een feestje op zich.

Vergaderen: Terhills Conference

Nood aan een vergaderruimte, maar wil je daarbij wel het noodzakelijke aan het aangename koppelen? Dan opteer je voor Terhills Conference, een extra event- en meetingruimte die via een glazen loopbrug in verbinding staat met het hotel. De twee moduleerbare ruimten van de Terhills Conference bieden de mogelijkheid om een evenement te organiseren voor ruim 120 deelnemers. Een mobiele scheidingswand splitst de totale ruimte in twee afzonderlijk te gebruiken zalen, geschikt voor recepties, productpresentaties, incentives, vergaderingen, brainstormsessies, netwerkbijeenkomsten, maar ook privé-evenementen.

Ontspannen

Terhills Hotel is een veelzijdige locatie waar zakelijke meetings kunnen worden gecombineerd met ontspanning en plezier. Als gast in de Terhills Conference kan je genieten van al de faciliteiten die Terhills biedt. Dankzij de vele ontspanningsmogelijkheden op de site en in de omgeving, is het de perfecte locatie voor een meeting met net dat tikkeltje meer. Combineer je vergaderplannen bijvoorbeeld met een toffe team building in het Terhills Cable Park, een natuurwandeling, Vespa-route of een bezoek aan shoppingparadijs Maasmechelen Village.