Le Châtelain Boutique Hotel, een uitzonderlijke locatie voor al uw evenementen in Brussel.

Het Chatelain Boutique Hotel ligt ideaal gelegen in de omgeving van Châtelain en ligt parallel aan de Louizalaan en zijn luxuese winkels. Verborgen in het hart van het zakelijke en financiële centrum van Brussel, profiteert het hotel van een serene en ingetogen omgeving. Gelegen in het centrum van de Europese hoofdstad, heeft het hotel een strategische locatie.  De internationale luchthaven van Zaventem ligt op 20 minuten rijden  van het hotel en het Zuidstation ligt op slechts 5 minuten rijden van het hotel.

Het hotel bestaat uit 107 ruime kamers en suites, een fitnessruimte met sauna, twee restaurants – het Maison du Chatelain en het B’Artist Café -, roomservice, de Florentijnse tuin, een ondergrondse privé parkeergarage, evenals 8 vergaderzalen met een maximum capaciteit van 300 gasten.

Onze 700 m2 aan vergaderruimtes zijn uitgerust met ultramoderne teleconferentie technologieën, videoprojectoren, digitale schermen, draadloos internet van een hoge snelheid en microfoons. Bovendien bieden onze vergaderruimten drie geïntegreerde tolkcabines en een dienstlift zodat de gasten een auto of andere grote materialen in de ruimtes kunnen plaatsen.

Het Chatelain Boutique Hotel richt zich vooral op gastronomie. Gasten kunnen genieten van ons delicate ontbijtbuffet, elegante diners, creatieve cocktails, gepersonaliseerde buffetten, thema menu’s en innoverende koffiepauzes.

Onze ontmoetingsruimten bieden ook een stijlvolle lounge en bar, wat het een perfecte ruimte maakt voor al uw persoonlijke en professionele activiteiten.[table]