Klantendag, teambuilding, personeelsfeest, familiedag, after-work of nog Sinterklaasfeest gepland?

Aarzel niet en ga voor het World of Mind (WOM) – een museum rond illusies op de site van Tour & Taxis in hartje Brussel.

Wat maakt een event in het WOM zo uniek? De setting. World of Mind is een museum gewijd aan percepties en illusies op het kruispunt van wetenschap en plezier. Daag je hersenen uit in een uniek kader met collega’s, klanten of partners en vermaak je met meer dan 120 buitengewone illusies.

Welke formule past volledig bij jouw event?

Een nocturne:  Eens alle bezoekers naar huis zijn (na 17u op weekdagen en na 18u in het weekend), kan het feest losbarsten. Dat betekent ook dat met een lekker hapje en drankje onze expo alleen voor jouw gasten open zijn.

Overdag: Tijdens de week kan je het bezoek met je collega’s voortzetten met een zakelijke bijeenkomst in de 150 m2 grote evenementenruimte naast het parcours.

Een familie- of klantendag is niet compleet zonder lekker eten of een lekkere cocktail. Verwelkom je gasten met een hapje en een drankje of leg hen eens goed in de watten met een overheerlijk walking dinner. Een snuifje wetenschap met onze cocktailbar? We serveren jouw gasten een mix van leuke Science en Cocktail.

Hoe maak ik mijn evenement in het WOM nog unieker?

Een networking event, receptie, exclusieve avondopening of nieuwjaarsfeest onvergetelijk maken dankzij een vleugje wetenschap en avontuur? Dat kan in het WOM! Verrijk je ervaring door beroep te doen op Maxime Mandrake, onze goochelaar en gewaardeerde partner. Hij verrast de deelnemers met close-ups en magische trucjes. Deze effecten kunnen speciaal voor je evenement gepersonaliseerd worden.

Denk nog aan een liveband die u en uw gasten aan het swingen krijgt. Onze escape game is tevens een fijne én volkomen unieke afsluiter voor je event! Trotseer de verschrikkelijke Mister MOW, een kwaadaardige illusionist met maar één doel: onze realiteit veranderen in een permanente illusie! Jouw missie: verijdel zijn valstrikken en stuur Mister MOW terug naar zijn alternatieve realiteit, voordat die ons helemaal opslokt.

Een volledige dag op de site van Tour & Taxis?

Een bezoek aan het WOM gevolgd door een lunch in de prachtige Gare Maritime en een potje BattleKart? Een boottochtje op het kanaal, een stadswandeling op site van Tour & Taxis of een bezoek aan de Brasserie de la Senne. Op zoek naar inspiratie? Aarzel niet om ons te contacteren, wij sturen je graag de gegevens van partners die je kunnen helpen om van je evenement een succes te maken.

Kortom, het World of Mind is dus de ideale gelegenheid om in de wetenschap te duiken. Daag je gasten uit door referentiepunten te doen verliezen, ervaar onmogelijke vormen en laat uw gasten wandelen doorheen immersieve ruimtes met wow-factoren. Alle omstandigheden die de zintuigen prikkelen, kunnen de sfeer beïnvloeden. Avontuur is altijd belangrijk voor een goede sfeer. Het beïnvloedt en geeft toegang tot onze emoties!