Hartelijk welkom bij eventcenter The Max!

‘The Max’ is een nieuw initiatief van het bedrijf Krautz-Temax en is gevestigd op de historische mijnsite van Heusden-Zolder. Het project is gehuisvest in de voormalige gebouwen ‘Centraal magazijn’ en ‘Centrum Duurzaam Bouwen’, beide unieke mijlpalen in het oude mijnverleden van Limburg.

De locatie biedt ongekende mogelijkheden! Het restaurant Lavandi, voorheen het badhuis van de mijnwerkers in Heusden-Zolder, creëert een unieke sfeer met diverse eetgelegenheden, waaronder het binnenste gedeelte, de industriële wintertuin en het overdekte terras, oftewel de oranjerie.

Het VR-gedeelte van The Max eventcenter is perfect voor liefhebbers van virtual reality-games. Hier kunnen bezoekers exclusieve VR- en AR-spellen spelen, escape rooms ervaren, trainingen volgen, therapieën ondergaan en nog veel meer. Dit maakt het tevens aantrekkelijk voor bedrijven die teambuildingactiviteiten willen organiseren of een leuke toevoeging aan hun vergadering zoeken.

Voor zakelijke bijeenkomsten biedt The Max polyvalente zalen die gehuurd kunnen worden voor vergaderingen, beurzen, congressen, productlanceringen, bedrijfsfeestjes en andere evenementen. Elke zaal heeft een uniek interieur en verschillende capaciteiten, zodat er voor diverse behoeften een geschikte ruimte beschikbaar is.

Een groot voordeel van The Max is dat alle faciliteiten zich onder één dak bevinden. Hierdoor is het eenvoudig om ’s ochtends te vergaderen in één van de zalen, vervolgens een exclusieve VR-game te spelen en daarna gezellig met collega’s te dineren in restaurant Lavandi. Bovendien beschikt The Max over een ruim parkeerterrein met meer dan 400 parkeerplaatsen, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is voor bezoekers. Daarnaast is de locatie gunstig gelegen nabij de autosnelweg en het openbaar vervoer, waardoor het makkelijk bereikbaar is voor gasten.

The Max eventcenter is een veelzijdige en aantrekkelijke locatie, geschikt voor verschillende soorten evenementen en activiteiten.

Voel u altijd welkom om het gebouw te bezichtigen!