Entre Deux Côtes is een jong cateringbedrijf uit de Kempen dat zo’n tien jaar geleden is opgericht. Waar het ooit allemaal begon als een traditionele cateraar op BBQ’s en kleine feesten, zijn we ondertussen een gevestigde waarde als cateringbedrijf.

Het cateren van feesten en evenementen is nog steeds onze corebusiness, maar ook de volledige feestbeleving op locatie is iets waar we elke keer onze passie inleggen. We gaan voor het totaalconcept en de beleving, dat is voor ons bij ieder feest een grote prioriteit. Het aankleden van een zaal of tent in gewenste stijl, het verzorgen van de dranken, of enkel het serveren van heerlijke gerechten? Wij staan klaar voor u en uw feest!

Door onze werkwijze en ervaring hebben we een oog voor detail ontwikkeld. Dit merk je op vlak van aankleding en decoratie, alsook aan onze foodpresentatie en de inrichting van onze buffetten. Of we nu een huwelijksfeest of een personeelsfeest verzorgen, bij ieder evenement gaan we er 100% voor om het feest perfect te verzorgen. Van een BBQ of een receptie, tot een diner aan tafel, mogelijkheden alom!

We gaan steeds de uitdaging aan om vernieuwend uit de hoek te komen en inspiratie op te doen om de totaalbeleving te creëren. We gaan op zoeken naar nieuwe trends en smaken om heerlijke nieuwe gerechten tot stand te laten komen.

Onze focus ligt altijd op de kwaliteit van het eten en we trachten telkens met verse, lokale en pure producten te werken.

Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk om een persoonlijke, toegankelijke en klantvriendelijke aanpak te hebben naar onze klanten toe, en dat contact net iets meer te onderlijnen. Dat is wat voor ons het verschil maakt!