Het laatste nieuws

FTI SuperNova was dit jaar opnieuw hét evenement voor tech ondernemers, investeerders & liefhebbers van innovatie die geïnspireerd en geïnformeerd willen worden, funding zoeken of hun netwerk willen doen groeien. Het event vond dit jaar grotendeels plaats in de Antwerpse Waagnatie waar ze met Coeur Catering 2.800 unieke bezoekers culinair mochten verwennen.

De kwalitatieve én duurzame lat werden door de organisatie onder leiding van Jurgen Ingels enorm hoog gelegd: een uitdaging die ze met Coeur Catering na het succes van de vorige editie opnieuw graag aangingen.

Het team van meer dan 100 medewerkers per dag stond in voor een licht ontbijt en staande lunch, een succulent aperitief en walking dinner waarvan de bezoekers konden genieten in en rond de langste mobiele bar van België die zich over de hele lengte van de Waagnatie uitrolde.

Alle food die werd aangeboden was deels vegetarisch, deels vegan, steeds lokaal en in het seizoen: een kolfje naar het hand van hun chefs die al jaren op de meest duurzame manier aan product- en receptontwikkelidng doen.

Dat je met producten van Belgische bodem een smaakvolle plantbased top lunch kan serveren waarin meer dan 2.500 gasten hun “goesting” in vinden, bewezen de vele positieve reacties op de oesterzwamkroketjes met Berloumi (een lokale variant van haloumi), de penne van Pastati – een sociale onderneming uit Oudenaarde – met een CO2 neutrale Oud Brugge kaas en de eggs Benedict met toast van de biologische, sociale bakkerij Compaan en guacaNOle: een avocado-vrije variant op guacamole naar een recept van de Vlaamse groentenchef Seppe Nobels. Ook de typische Belgische klassieker vol-au-vent werd voor de gelegenheid een vol-au-veggie met quorn en knolselder afgewerkt met Antwerps Seefbier. De couscous salade tenslotte werd afgewerkt met microgreens van Pachagreens en seizoensgroeten van VANHIER.

Op deze manier werden de bezoekers niet alleen op tech vlak geïnspireerd en geïnformeerd maar konden ze vanuit hun expertise en duurzame overtuiging de vele gegadigden culinair inspireren en  laten zien waarin ze met Coeur Catering al lang geloven, namelijk dat de culinaire toekomst op en top groen is!

Meer info nodig over hoe zij ook uw event meer duurzaam kunnen van catering kunnen voorzien? Stuur een mail naar Sebastiaan Tips via  sebastiaan@coeurcatering.be

Catering voor events – Coeur Catering