Het laatste nieuws

Met een portfolio van 16 Belgische hotels verspreid over 7 steden (Antwerpen, Brugge, Brussel, Hasselt, Luik, Leuven & Spa) en 6 onderscheidende merken is Radisson Hotels er trots op u te mogen verwelkomen voor elke zakenreis, vergadering of evenement dat u plant.

Met de recente rebranding van ons vlaggenschip hotel in Brussel tot 5-sterren Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels (voormalig Radisson Blu Royal) en twee nieuwe merken die het afgelopen jaar hun intrede deden in het land (Radisson Hotel City Center Liège en prizeotel Antwerp), biedt Radisson Hotels een breed scala aan hotels voor uw verschillende zakelijke behoeften.

Bekijk en ontdek al onze hotels in België

NIEUW: Boek uw volgende vergadering online

Naast accommodatie en gastronomie biedt Radisson Hotels unieke vergader- en conferentiefaciliteiten, die u de optimale voorwaarden bieden voor een geslaagd evenement.

Vandaag lanceert Radisson Hotels als eerste hotelketen een gloednieuwe tool waarmee u zelf de beschikbaarheid kunt controleren, kleine vergaderzalen kunt reserveren en onmiddellijk een bevestiging krijgt – allemaal online.

In België kunt u uw volgende vergadering al online boeken bij Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels en Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerpen.

Meer Belgische hotels zullen binnenkort online boekbaar zijn, stay tuned!

“Je kunt al jaren online hotelkamers boeken, dus het is een natuurlijke ontwikkeling dat je nu ook kamers voor vergaderingen en evenementen kunt boeken.”

Met Book It Easy gaat er geen tijd verloren en zijn er geen onaangename verrassingen. In slechts een paar klikken kunt u een vergaderruimte reserveren.

Voer de details van uw evenement in, informeer in real time naar de beschikbaarheid van ruimtes op de gekozen datum, krijg gegarandeerd het beste tarief, kies de formule die u het beste uitkomt, betaal direct online en krijg direct een bevestiging van uw reservering. En als u lid bent van het Radisson Rewards for Business programma, verzamelt u punten die u kunt inwisselen voor uitzonderlijke beloningen.

Boek uw volgende vergadering en evenement hier online

Speciale aanbieding – Boek voor 31 december

Bent u op zoek naar een vergaderruimte voor uw volgende bestuursvergadering, teambuilding of eindejaarsevenement?

Geniet van een gratis koffiepauze wanneer u online boekt vóór 31 december 2022.

Dit is geldig voor vergaderingen met maximaal 50 deelnemers, die online worden geboekt via “Book it easy” in de deelnemende hotels.

Om in aanmerking te komen voor dit aanbod moet u de volgende tekst toevoegen: COFFEEONUS#22ONLINE in het veld “Aanvullende informatie voor het hotel” in het boekingsformulier.

Hotels voor vergaderen en bleisure reizen – Radisson Hotel Group