Het laatste nieuws

Vanaf september 2023 heeft Corsendonk Hotels een nieuwe aanwinst: de Sky Venue by Corsendonk Hotels. Een unieke vergader- en eventlocatie, gelegen in de welgekende Turnovatoren in stad Turnhout.

Uniek in zijn soort

Je letterlijk en figuurlijk ‘on top of the world’ voelen doe je binnenkort bij Sky Venue by Corsendonk Hotels. Deze vergader- en eventlocatie opent na de zomer zijn deuren, en geeft de mogelijkheid meetings en events te organiseren op de 17e verdieping van de Turnovatoren. Gasten kunnen genieten van een uniek 360° graden zicht over Turnhout en omstreken, maar ook van de gekende gastvrijheid en kwalitatieve uitwerking van Corsendonk Hotels. De vergader- en eventlocatie is uniek in zijn soort. Want Sky Venue by Corsendonk Hotels zal de eerste venue zijn in de omgeving met deze faciliteiten, op een hoogte van wel 70 meter!

Zowel grote als kleine groepen kunnen genieten van deze troef, want met zijn vijf moduleerbare vergaderzalen is het geschikt voor ieder type samenkomst. Vanzelfsprekend kon deze nieuwe locatie de mogelijkheid niet laten liggen om een trotste verwijzing te maken naar waar Turnhout echt voor gekend staat: de speelkaarten. Daarom geven de namen van de vergaderzalen een knipoog naar het kaartendek, denk maar aan ‘King of Diamonds’ en ‘King of Clubs’. Worden deze zalen gecombineerd, dan vormt men de ‘Kissing Kings’. Deze laatste benaming klinkt dan ook bekend in de oren bij de liefhebbers van kaartspelen. Want wanneer men een nieuw kaartspel opent zullen deze twee kaarten elkaar ontmoeten in het midden van het dek. Wanneer alle zalen gecombineerd worden, heeft Sky Venue by Corsendonk Hotels een capaciteit voor bijna 200 personen.

’s Middags is er de mogelijkheid om te genieten van een verse en rijkelijke lunch in Corsendonk Turnova, op wandelafstand van de venue. Maar dankzij de samenwerking met verschillende lokale brasserieën, bistro’s en restaurants (van onder andere bekende sterrenchef Alex Verhoeven) is er ook de mogelijkheid deze productieve en inspirerende dag om te toveren in een gastronomische beleving. Een uniek voordeel? Sterrenrestaurant ‘Hert’ is de bovenbuur van Sky Venue by Corsendonk Hotels.

Overnachting

Om een vergadering of event nog aangenamer te maken is het ook mogelijk om de productieve dag af te sluiten met een comfortabele en luxueuze overnachting bij Corsendonk Turnova. Alle hotelgasten genieten van de wellness op de derde verdieping van het hotel, met water paradise, sauna en infraroodsauna, relaxatieruimte. ’s Ochtends kan men aanschuiven bij een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet. Met een ruim aanbod aan verse producten en lokale toppers.

Wil jij profiteren van deze unieke venue en al zijn mogelijkheden? Vraag vrijblijvend bijkomende informatie of een offerte aan via info.turnova@corsendonkhotels.com.

Event locatie in Turnhout – Corsendonk Turnova