Het laatste nieuws

Congresfestivals hebben een hoge aantrekkingskracht bij de gasten omdat ze gebouwd zijn rond beleving en impact.

SAY WATT?  Het organiseren van een congres als festival of kortweg congresfestival is een innovatieve benadering die educatie en netwerkmogelijkheden perfect met elkaar combineert. En dit alles in een ontspannen, creatieve en interactieve sfeer.

Watt17 biedt als oude elektriciteitscentrale de ideale brandstof om een hoge energie tussen de gasten op te wekken. Door een creatieve benadering in een atypische setting en dit zowel  IN- als outdoor zorgen ze voor een festivalachtige sfeer in een informeel kader. Dit leidt ongetwijfeld naar meer natuurlijkere en waardevolle connecties.

Ze hebben door de jaren heen gespecialiseerd in het belevingsaspect van congressen, zegt Tom de Weyer, creatief owner van Watt17.  Samen met deopdrachtgever stellen ze de doelstelling centraal en gaan ze vooral kijken vanuit een out of the box concept naar de invulling van de dag (eeuhh what’s a box ???).

Denk hierbij vooral aan rondrijdende koffiepuntjes, kruiwagens met hippe soda’s en een heerlijk aanbod van gezonde en duurzame gerechten doorheen de dag. Daarnaast hebben ze bij het ontwerp van Watt17 ook gekeken naar deoptimale flow voor de gasten, maar steeds in een creatieve context: stellingen met hangmatten, grote LED schermen die perfect passen in het mooie industriële kader, grote fabriekskasten als buffet en bar of waarom geen verborgen meetingzaal in de oude controlekamer of boven op de mijnterril.

De combinatie van industrieel erfgoed en de aanwezige natuur geeft alle vrijheid om voluit mee te denken. Daarnaast heb je het praktische aspect van een zeer grote indoorlocatie samen met een verkeersvrij plein van maar liefst 20.000m². De grote gratis parking en nabijheid van 2 autostrades, treinen en bus zorgen voor een zeer vlotte bereikbaarheid vanuit heel Belgie.

Als grote eventsite, gelegen op slechts 15 min van Hasselt, hebben ze ook voldoende grote hotels in aanbod voor een meerdaags event.

Kortom Watt17: groot vermogen om u gasten te verbazen!

Vergaderlocatie in Zolder – Watt17