Het laatste nieuws

De spelersgroep van SV Zulte Waregem vertoefde 3 dagen aan de kust op stage. De spelers kregen donderdag twee teambuildings voorgeschoteld door The Outsider Coast.

Donderdagmorgen stond het programma Take The Team To The Top in de IJzertoren gepland. Die morgen viel de regen met bakken uit de lucht. Dus onze crew heeft dan beslist om 95% van de proeven binnen in de IJzertoren te laten doorgaan. Halverwege de voormiddag kwam de zon langs en namen we de spelers toch eens mee naar buiten voor een opdracht op het domein rond de IJzertoren. De coach vroeg ons om het programma sportiever te maken dan gewoonlijk, maar dat was niet zo moeilijk met alle trappen die aanwezig zijn in de IJzertoren. Als u weet dat er 23 verdiepingen zijn, kunt u al denken dat dit fysiek een leuke uitdaging was. Nadat het team van Christophe Lepoint als eerste de top bereikt had, mochten ze even genieten in de zon van hun lunch.

In de namiddag trokken we naar de Koningin der Badsteden voor Operatie Fort Napoleon. Hier werden de mannen getrakteerd op teambuildingopdrachten rond communicatie, tactiek, verdediging, vertrouwen en samenwerking. Bij The Outsider Coast was iedereen het erover eens, die mannen kunnen scoren! Wij zullen alvast supporteren het komende seizoen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69091-11685-47537-bedrijfs-incentives-take-the-team-to-the-top–the-outsider-coast.html