Het laatste nieuws

Na de succesvolle edities in 2020, 2021 en 2022, belooft ook deze vierde zomer een succes te worden! Vanaf vrijdag 2 juni is V330 weer de hotspot voor lekker eten en smaakvolle cocktails blijven voorop staan, in een kindvriendelijke omgeving. De zomerse beats bekoren jong en oud, net zoals de welgesmaakte, trendy en stoere aankleding.

Home-made fingerfood & zomerse cocktails blijven het uithangbord, aangevuld met de heerlijke Tabl’O van OFYR op reservatie ( elke dag mogelijk ). Samen met vrienden, collega’s of familie barbecueën aan tafel, met vers vlees & heerlijke bijgerechtjes.

Op bepaalde vrijdagen en zaterdagen worden ook Food Experiences georganiseerd dit samen met de hippe OFYR specialist Fine Dine catering : sit back, relax & enjoy delicious food! Check de reservatiepagina voor de exacte dagen. De maan Juni staat reeds open !

V330 bevindt zich op dezelfde idyllische locatie naast de Paalse Plas, het Koersels Kapelleke en be-MINE. “We blijven een groot publiek aanspreken, waaronder ook toeristen die naar Beringen komen om te ontspannen”, aldus de organisatie. “Daarom zetten we ook in op Food Experiences, Tabl’O, kids days & happy hours. Uiteraard organiseren we ook themadagen!’

Ook wil V330 zich meer en meer richten naar de business wereld , gelegen vlakbij het 2 de grootste industrieterrein van Limburg en centraal gelegen in Limburg op amper 10min van het kruispunt van de E-313 ( Antwerpen – Luik ) en de E-314 Brussel – Genk ) , vormt het de ideale uitvalsbasis als pop-up eventlocatie. Dus ben je als eventmanager op zoek naar trendy out-of-the-box eventlocatie, aarzel niet om V330 te contacteren !

Volg V330 op instagram en Facebook voor meer informatie over alle events die zullen plaatsvinden.

Openingsuren :
MA-VRIJ: 13u-23u
ZA – ZO: 11u -23u

More info : info@v330.be of via APP : + 32495361431
Het V330 team