Het laatste nieuws

Ben je nog aan het twijfelen of een tijdelijke accommodatie zoals een tent de ideale locatie is voor jouw evenement? De Boer geeft je 7 goede redenen.

1.     Ruimte voor creativiteit
Je hebt een creatief idee, maar je huidige locatie beperkt je in de uitwerking ervan? Je wil uitpakken met een exclusieve locatie voor jouw evenement? Je wil je bedrijfsfeest liever binnenshuis houden in plaats van op verplaatsing? Dan kan een tijdelijke structuur een oplossing zijn voor jouw probleem. Laat je niet tegenhouden in ruimte en laat je creativiteit de vrije loop.

2.     Vrijheid in ondergrond
Elke ondergrond is mogelijk: van een vlakke ondergrond tot een heuvelachtig landschap. Van een betongrond tot een zandstrand. Een tijdelijke structuur staat waarop jij wil dat het staat.

3.     1 of 2 verdiepingen?
Een tijdelijke accommodatie wordt gebouwd op maat van jouw evenement. Het biedt tal van mogelijkheden op vlak van vorm, grootte, soort structuur, opbouw, aantal verdiepingen, etc.

4.     Je kan het zo gek niet bedenken….
…of het is mogelijk. Van inkleding tot catering, van een strak en modern design tot een klassieke setting. You name it, we build it.

5.     Origineel & multifunctioneel
De ene dag is het de locatie voor jouw bedrijfsfeest, de andere dag doet het dienst als onthaalruimte voor de opendeurdagen van uw bedrijf. Je leest het goed, een tijdelijke structuur is multi-inzetbaar en multifunctioneel.

6.     Opgeruimd staat netjes
De structuur van je evenement wordt op een relatief korte tijd opgebouwd van A tot Z. Maar wat gebeurt er na afloop? Omdat een tijdelijke structuur in een mum van tijd weer afgebouwd is, kun je jouw terrein ook weer meteen in gebruik nemen.

7.     Kortom, no limits: U hebt een idee, De Boer zorgt voor de rest.
Als leverancier van tijdelijke of semipermanente turnkey accommodaties is De Boer de ideale partner voor uw evenement. We gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner te zijn. Wij zijn hier om de beste oplossing te bieden voor uw uitdagingen en ons doel is te zorgen dat u uw doelstellingen behaalt. Wij zijn De Boer, committed to your success.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Verhuur Tenten – De Boer Tenten