Het laatste nieuws

Zebrastraat koopt nieuwe tent

Dat de nagel van Zebrastraat een landmark is geworden, moeten we u niet meer vertellen. Maar dat Zebrastraat voor de volgende winter een gloednieuwe tent heeft gekocht wist u waarschijnlijk nog niet. Tien jaar en een scala aan memorabele events en feesten later was het zeil dat de nagel overspant aan vervanging toe. Onze klant van vorige week vrijdag kreeg de primeur.

Zebrawoods 2016 – een indoor winterbos

De gezelligheidsfactor van zebrawoods 2015 was zo hoog dat een vervolg onmogelijk kan uitblijven. Ook dit jaar komt er een vernieuwende wintereditie in een unieke atmosfeer. Van 21/12 tot 30/12 vormt Zebrastraat haar gloednieuwe tent om tot een indoor bos en wordt het dé uitvalsbasis voor een 9- daags winterfestival. U kan er terecht voor gezellige muziek en dito sfeer. Meer info en de volledige line up van dit gelegenheidsbos vindt u vanaf 4/11 op www.zebrawoods.be

Nieuwjaarsreceptie aan gereduceerd tarief

Voor bedrijven die graag klinken op het nieuwe jaar in de knusse zebrawoods- setting, blijft het bos nog even staan. Zebrastraat verhuurt de tent inclusief de volledige inrichting in januari aan een sterk gereduceerd nieuwjaarstarief. Informeer snel naar de voorwaarden!

Informeer snel naar de voorwaarden! Dit kan via ine@zebrastraat.be – 0471/31.00.01

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/conferentielocatie-centrum-gent-zebrastraat/