Het laatste nieuws

Het organiseren van een succesvolle meeting, bedrijfsevenement of seminarie met overnachting is een cruciale taak. Ibis De Haan is alvast de ideale locatie om al jouw zakelijke behoeften te vervullen. Gelegen in het pittoreske stadje De Haan aan de Belgische kust, biedt dit hotel een geweldige combinatie van moderne faciliteiten en een ontspannen sfeer voor je zakelijke evenement.

Voor vergaderingen en presentaties biedt ibis De Haan een ruime vergaderzaal met alle benodigde audiovisuele apparatuur en gratis Wi-Fi. Deze zaal is geschikt voor zowel kleine vergaderingen als grotere seminars en kan naar jouw wensen worden ingericht. Het professionele personeel staat klaar om je te assisteren bij de organisatie van jouw evenement, van technische ondersteuning tot catering.

Ibis De Haan biedt comfortabele kamers met moderne voorzieningen en een eigentijdse inrichting. Je gasten zullen genieten van een goede nachtrust in deze stijlvolle en rustgevende omgeving. De ochtend nadien staat er een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet voor jullie klaar.

Kortom, ibis De Haan biedt de perfecte combinatie van vergaderfaciliteiten, ontspanning en overnachtingsmogelijkheden voor jouw zakelijke evenement. Of het nu gaat om een vergadering, seminarie of bedrijfsevenement, dit hotel zorgt voor een vlekkeloze en productieve ervaring voor jou en je gasten.

Jouw volgende bedrijfsevenement bij ibis De Haan? Neem vrijblijvend contact op via http://unbouncepages.com/ibisdehaan-mice/

Conferentiehotel De Haan – Ibis De Haan