Het laatste nieuws

Het cadeau dat leuker wordt wanneer je het deelt.

Wil jij graag je klanten of partners bedanken voor de aangename samenwerking? Of eerder jouw werknemers voor hun geleverde prestaties van afgelopen jaar? Bij Funkey hebben we het ideale geschenk voor hen: Funkey Surprise.

Funkey Surprise is een cadeau dat leuker wordt wanneer je het deelt. Het is een waardebon waarmee jouw klanten of werknemers zelf een originele teambuilding uit ons gamma kunnen organiseren. Aan keuze geen gebrek, we hebben meer dan 500 verschillende activiteiten in ons aanbod.

Waarom kiezen voor een Funkey Surprise?

  1. Het is eens iets anders: Geen saaie geschenkmand of een fles wijn. Met Funkey Surprise schenk je een unieke beleving cadeau voor het hele team.
  2. Het is een gedeelde herinnering: Een cadeautje voor jezelf is leuk, maar een cadeau dat je kan delen met je collega’s is nog veel leuker, geloof ons maar.
  3. Leuk om te openen: De bon is niet enkel digitaal verkrijgbaar maar ook als echt cadeau in een leuke geschenkverpakking. Gedrukt op hoogwaardig papier en geleverd aan huis.

Waarom zou je jouw klanten bedanken?

Klanten kiezen nooit puur rationeel voor een specifiek bedrijf. Daarom is het belangrijk om een bepaalde gunfactor bij hem/haar te creëren. Een klant wil het gevoel hebben dat hij gewaardeerd wordt als individu. Wanneer hij/zij zich gewaardeerd voelt dat gaat hij/zij een onbewuste connectie voelen met jouw bedrijf. Je laat merken aan de klant dat je het op prijs stelt dat ze gekozen hebben voor jouw bedrijf. Door deze connectie is het gemakkelijker om in de toekomst deals te sluiten met deze klant.

Bestel jouw Funkey Surprise op: https://funkey.be/cadeaubon/

Originele teambuilding activiteiten voor bedrijven – Funkey