Het laatste nieuws

Zo’n 250 verpleegkundigen die niet alleen een hart hebben voor hun patiënten, maar ook interesse in het hart ván hun patiënten tekenden op 11 mei present voor het symposium Cardiovasculaire Verpleegkunde in Technopolis. Daar ontdekten ze actuele topics rond cardiologie en leerden ze hun collega’s beter kennen tijdens een goed-voor-hart-en-bloedvaten ontbijt en lunch.

Meer dan 250 verpleegkundigen woonden op 11 mei het symposium Cardiovasculaire Verpleegkunde bij. Het was al de tiende keer dat de Belgische Werkgroep voor Cardiovasculaire Verpleegkunde – kortweg BWGCVN – het organiseerde. Het doel? Verpleegkundigen informeren over de laatste nieuwigheden in de cardiologie, en sponsors de kans geven om hun nieuwe producten of technieken te tonen. Tegelijk is het ook een prima gelegenheid om collega’s met dezelfde interesses te leren kennen.

Wetenschap en gezondheidszorg? Uiteraard vormen die een prima match. En dus koos BWGCVN het Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie als eventlocatie. De verschillende sponsorstanden vonden een plekje in de ruime Technopolis-zalen, waar ook lezingen werden gegeven en de verpleegkundigen een gezond ontbijt en middagmaal voorgeschoteld kregen. Bovenop die goed ingerichte zaal en lekkere catering overtuigde ook de centrale ligging. Het symposium lokte immers verpleegkundigen vanuit heel het land. Zij keerden na afloop alvast met heel wat nuttige kennis terug naar hun patiënten. Voor meer fotomateriaal. Voor meer informatie over cardiovasculaire verpleegkunde.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariezalen Mechelen – Technopolis