Het laatste nieuws

Crowne Plaza Antwerp ademt een fijne atmosfeer uit, dankzij een geweldig team van gepassioneerde medewerkers en modern uitgeruste vergaderfaciliteiten. Het hotel is bovendien ongelofelijk goed gelegen. Vandaar dat Crowne Plaza Antwerpen de uitgelezen ‘Place to Meet’ is!

Crowne Plaza Antwerpen is dan ook de ideale uitvalsbasis om de Antwerpse Metropool te verkennen, een deugddoende nacht door te brengen of om een event of vergadering te organiseren.

Als gast heb je immers de keuze uit 262 modern ingerichte en vernieuwde kamers met ramen van de vloer tot het plafond met als resultaat een schitterend panorama van de unieke skyline van Antwerpen. Bovendien kan je er genieten van de Octopus Wellness & Pool, voor een deugddoende sauna of train je fit in de moderne fitnessruimte.

Een meeting organiseren kan in één van de 12 multifunctionele vergaderzalen van het hotel. Wat dacht je van een meeting op 61 meter boven rivier de Schelde met een adembenemend uitzicht over Antwerpen … of liever op het gelijkvloers in onze ‘Docks of Antwerp’, het centrum voor ‘down-to-earth’ meetings en events.

Zakelijke afspraak, interview of kleine meeting in Antwerpen in de agenda? En op zoek naar privacy? Reserveer dan alvast één van onze twee BABBEL meeting rooms. Dit is een zeer snel en efficiënt alternatief om professioneel te vergaderen.

Uiteraard ben je tevens welkom in ANNA Living & Bar. De naam verwijst naar het Sint-Annastrand op Linkeroever, of de ‘plage’ zoals echte Antwerpenaren het noemen. Net zoals op een strand, kan u in onze Living & Bar echt tot rust komen, en genieten van een hapje en een drankje in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Werk, relax of geniet simpelweg van het prachtige panorama … Welcome in ’t stad!

4 Sterren Conferentiehotel Antwerpen – Crowne Plaza Antwerpen