Het laatste nieuws

De beklimmingen zijn steil in 2017
Op 2 april wordt de Ronde van Vlaanderen gereden. Voel de spanning, het lijden, de euforie,…alsof je naast Schotte, Boonen of Cancellara over de kasseien en hellingen dokkert. De Ronde is zoals steeds een unieke kans om je klanten en relaties te verwennen!
Bovendien worden we dit jaar verwend bij de Tour de France: de tweede etappe komt aan in Luik, de derde etappe vertrekt vanuit Verviers.
Heb je interesse om een rit, in België of Frankrijk, te bezoeken in combinatie met een diner/lunch voorafgaand aan de wedstrijd? Way2events stelt graag een compleet business-arrangement op maat voor jou samen, zodat jij al je tijd en aandacht kan besteden aan je relaties. Klik hier voor een overzicht: (http://www.way2events.be/nl/events/4/hospitality/1134/voetbal/1)

F1 is hot in 2017
De Nederlanders zijn al terug in de ban van F1 sinds Max Verstappen zijn sporen verdiende bij Toro Rosso en Redbull racing. Nu Stoffel Vandoorne het zitje bij McLaren Honda veroverd heeft, zullen ook wij eindelijk terug kunnen genieten van pure Belgische klasse!
Met het einde van het Bernie Ecclestone tijdperk hangt er waarschijnlijk nog meer vernieuwing in de lucht.
Kies één van de wereldwijde circuits, way2events zorgt voor het hele pakket zodat jij en je genodigden ten volle kunnen genieten. Klik hier voor een overzicht (http://www.way2events.be/nl/events/4/hospitality/1134/formule-1–formule-e/33)

Genieten van topvoetbal in 2017
Wil je graag één van de finales van de Champions League live meemaken? Of bij El Classico Real Madrid-FC Barcelona, op 23 april, ondermeer Ronaldo, Ramos en Benzema tegen de driehoek van Barca -Messi, Suarez en Neymar-zien strijden in het legendarische Bernabeu stadion?
Of wat denk je ervan om onze landgenoten Hazard, Courtois en Batshuayi bezig te zien bij Chelsea in de premier league?
Maak je keuze, way2events regelt de rest voor jou.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventbureau voor bedrijven – Way2events