Het laatste nieuws

Een regenboog aan warme kleuren, statige edelherten die vechten voor hun harem, herfstspinnetjes die hun web plaatsen waar ze maar kunnen, aangename nazomer temperaturen en wolkenvelden die spectaculaire tekeningen maken in de lucht.

De herfst is wellicht het meest afwisselende en interessante jaargetijde dat er is. De natuur en de houding van de dieren veranderen snel, ze bereiden zich langzaam voor op de winter die komen gaat. Zoek je jouw evenement te organiseren in het hart van de natuur om volop te kunnen genieten van dit kleurrijke seizoen, dan is het Domein van de Grotten van Han dé locatie bij uitstek!

Want een gezonde en natuurlijke omgeving kleurt ook de beleving van de deelnemers. En laat dat nu net zijn waar het Domein in uitblinkt: weids, puur, groen, ongerept. Tijdens de herfst komt daar nog een troef bij: het burlen van het hert. In september en oktober gaan de edelherten op zoek naar liefde, de mannetjes laten in deze periode hun lokroep horen, het burlen, en strijden op vele manieren om de vrouwtjes. De bronsttijd in het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han is een groots spektakel!

Dwaal mee langs de bossen, en laat je omringen door de mysterieuze geluiden van de koning van het woud.

Bezoeken mogelijk op aanvraag in september en oktober.

Voor meer info, contacteer Kim de Lescluze: kdl@grotte-de-han.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/vergaderzalen-ardennen-domein-van-de-grotten-van-han/