Het laatste nieuws

The Place To Play (Luik) dat sinds juli geopend is biedt diverse originele activiteiten: Urban game escapes in augmented reality, ‘quiz game’, bijlgooien of de schietsimulator…, keus te over!

Als u kiest voor de formule met urban games, beweegt u zich door de straten van het oude Luik, voorzien van hulpmiddelen als een onderzoeksset (koffertje met verschillende objecten) en een tablet, op zoek naar aanwijzingen met als doel uw opdracht te volbrengen. Op bepaalde plaatsen moet u een hologram scannen om elementen te tonen in augmented reality en op andere plaatsen maakt u juist gebruik van uw observatievermogen of logisch denken! De urban escape kan worden gespeeld met maximaal 50 personen tegelijk. Er zijn momenteel 3 scenario’s mogelijk. In de zomer van 2022 komen er nog andere scenario’s bij.

De ‘quiz game’ vindt plaats in een televisiestudio. De deelnemers gaan met elkaar de strijd aan in een serie quizzen en spellen met verschillende thema’s (goed/fout; het einde van de video raden, Blind test, enz.). Om het wat spannender te maken is het mogelijk om jokers in te zetten waarmee je je tegenstander kunt dwarsbomen. Het spel wordt gespeeld door middel van 10 quizseries en duurt ongeveer 60 minuten.

En dan is er nog het bijlgooien, een erg leuke activiteit. De aanbieder, die beschikt over 2 doelschijven, laat u kennis maken met deze sport onder begeleiding van een medewerker die u de kneepjes van het vak leert. Als u de techniek eenmaal onder de knie heeft, kunt u deelnemen aan een van de verschillende spelletjes of uitdagingen. Er is ook een schietsimulator beschikbaar. Een perfect spel om uw collega’s uit te dagen in duels en stimulerende challenges.

The Place To Play heeft bovendien een groot aanbod aan drankjes om uw dorst te lessen. Vergeet niet om The Beer to Play te proeven, dat door de eigenaren is gebrouwen. Daarnaast zijn er nog diverse cateringmogelijkheden.

Congresbureau in Luik – Conventiebureau Liège-Spa-Businessland