Het laatste nieuws

Vormingscentrum Guislain behoort tot de Broeders van Liefde en organiseert studiedagen, seminaries, vormingen en trainingen voor personen werkzaam in de zorg- en onderwijswereld. Er worden telkens thema’s behandeld die de professionaliteit (o.a. kennis en vaardigheden) van de zorg- en onderwijsverstrekkers in Vlaanderen optimaliseren. Verschillende topics worden ook als ‘vorming op maat’ of ‘in company training’ in scholen, instellingen, overheidsdiensten of bedrijven aangeboden.

Het Gentse Vormings- en Congrescentrum Guislain beschikt over twee campussen: Campus Guislain en Campus Stropkaai. Beide campussen zijn zowel met de wagen als met het openbaar vervoer vlot bereikbaar. Een grote troef!

Campus Guislain bevindt zich op een unieke groene campus waar ook het vermaarde Museum Dr. Guislain is gelegen.  We stellen onze infrastructuur graag ter beschikking aan derden voor de organisatie van vormingen, studiedagen en seminaries. Campus Guislain beschikt over een auditorium voor 220 personen, 18 lokalen met daglicht voor 8 tot 65 personen, allemaal uitgerust met moderne communicatiemiddelen en audiovisuele apparatuur. Bovendien is er zeer ruime en gratis parkeergelegenheid.

Campus Stropkaai is gelegen vlakbij de belangrijkste Gentse invalswegen (E40, E17) en beschikt over een auditorium voor 300 personen.

Vormings- en Congrescentrum Guislain beschikt daarnaast over een uitgebreid cateringaanbod voor zowel kleine als grote evenementen. Tevens zijn er op Campus Guislain beperkte overnachtingsmogelijkheden voor maximaal 13 personen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/locatie-voor-vergaderingen-en-congressen-gent-vormings-en-congrescentrum-guislain/