Het laatste nieuws

Nog nooit was reNUveren zo interessant.

Na de radiocampagne in april stimuleert het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) de Vlamingen deze keer via een tv-spot om NU beroep te doen op de steunmaatregelen om hun woning te renoveren, of beter: te reNUveren.  Door hun renovatiebudget NU te verhogen kunnen ze voor altijd op hun energiefactuur besparen! The Oval Office deed voor de regie van de spot beroep op filmregisseur Guy Goossens. De campagne loopt vanaf 21 juni op één, Canvas, Play4, Play5 en Play6.

Financiële boost

Nu. Nu is het moment om te renoveren, of beter reNUveren. De Vlaamse overheid maakt NU extra budget vrij. Wie vanaf dit jaar eigenaar wordt van een woning kan tot 60.000 euro renteloos lenen voor een grondige renovatie. Daarbovenop kan iedereen een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen om een woning met een slechte energieprestatie energiezuinig te verbouwen.

Nu kiezen voor een energiezuinige renovatie

De tv-spot toont verschillende situaties waarbij mensen de beslissing nemen om – dankzij de aangeboden financiële steunmaatregelen – te reNUveren.

Gino Keymeulen, Senior Creative bij The Oval Office“Of je het nu doet voor meer comfort, voor een lagere energiefactuur of om je ecologische voetafdruk te verkleinen, de Vlaamse overheid biedt je NU de kans om energiezuinig te renoveren. In de spot tonen we verschillende gezinssituaties die deze keuze gedaan hebben. Ook al loopt het niet altijd van een leien dakje, reNUveren rendeert altijd!”

Credits

Client: Vlaams Energie- en Klimaatagentschap
Contact: Geert Flipts, Lotte Ringoot
Agency: The Oval Office
Account team: Line Reynaert, Eva Verhofstadt
Strategy: Marijke Dubois
Creation: Gino Keymeulen, Alex Skim
Film production: Diplomat
Director: Guy Goossens
Producers: Erik Van Overloop, Joachim Veyfeyken
Media buying: Mindshare

Evenement organisator – The Oval Office