Het laatste nieuws

Olé! Met een brede glimlach keerden we eerder deze maand terug van het Iberische schiereiland. Zowel vaste waarde Roxell als nieuwe klant Trend Micro organiseerden met New Balls Please een onvergetelijk seminarie voor hun wereldwijde dealers en partners.

170 delegates en Roxell medewerkers van 47 verschillende nationaliteiten werden uitgenodigd voor 4 dagen onder de zon van Sevilla. Op het programma diverse seminaries,  activiteiten en workshops. De eerste dag werden onze gasten opgehaald aan de lokale luchthaven en overgebracht naar 5 sterren hotel Barcelo Renancimiento. De volgende dagen vonden er 2 partnerprogramma’s plaats en 2 global programma’s waarbij de gasten samen met hun partner deelnamen aan een leuke activiteit. Naast het logistieke en technische kader, vond New Balls Please de perfecte locaties en activiteiten voor dit congres zoals bijvoorbeeld de ontdekkingstocht Secrets of Seville en spectaculaire avond diners en shows.

Amper een week later hield IT security partner Trend Micro haar Europese Congres in Sitges. Ongeveer 70 gasten werden verwend met een ontspannend verblijf in 5 sterren hotel Dolce Sitges. In de rand van het congres bezochten ze de wijngaard van Can Rafols dels Caus waar ze toezagen op het productieproces van de lokale wijn en kennis maakten met andere lokale producten zoals de botteling van olijven en workshops met voeding en drank. Een barbecue en fietstocht besloten het event en nadien werden de gasten teruggebracht naar de luchthaven.

Laat je je team ook graag stralen op een internationale locatie, met een sterk ervaren partner aan je zijde? Contacteer ons dan om samen een concept samen te stellen!

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-48355-event-agencies-evenementenbureau-te-gent–new-balls-please.html