Het laatste nieuws

Van 29 november tot 1 december neemt Toerisme Vlaanderen deel aan de jaarlijkse IBTM World beurs in Barcelona. Dit jaar kan Toerisme Vlaanderen pronken met de gloednieuwe VISITFLANDERS stand. Deze ‘state-of-the-art’ beursstand won op World Travel Market de prijs voor beste design. Tijdens IBTM World zullen Toerisme Vlaanderen en haar sectorpartners belangrijke spelers uit de internationale Meetings & Events Industry ontvangen op deze stand met nummer G70.

“Navraag bij onze partners leerde ons dat de stand een praktische werkplek moet zijn gericht op B2B, dus minder plaats voor feestgedruis, maar des te meer geschikt om nuttige contacten te leggen”, stelt Evelyne Bardyn, Senior Meeting Manager bij VISITFLANDERS Convention Bureau.

Er werd duidelijk geluisterd naar de partners. De nieuwe stand breekt met de traditie en wordt, in vergelijking met de vorige, een ‘open’ stand. Met deze opstelling zal de nieuwe stand ongetwijfeld nog meer bezoekers lokken. Het is een iets kleinere stand (85m²), maar volledig moduleerbaar met het oog op de verschillende vakbeurzen (WTM, Imex, IBTM).  De stand kan eveneens worden aangepast naargelang het thema dat in de kijker staat. Denk maar aan de Vlaamse Meesters, Vlaamse fietscultuur, gastronomie …

“Het blijft zonder meer een gastvrije stand”, verzekert Evelyne Bardyn. “Hosted buyers worden door onze partners tijdens hun afspraken steeds uitgenodigd om een Vlaams biertje te nuttigen en onze lekkere chocolade te proeven.”

Met 16 blijft het aantal Vlaamse en Brusselse aanbieders hetzelfde als vorige jaren, weliswaar op een kleinere oppervlakte. Dit zorgt voor een optimaal rendement. De partners hebben geen vaste zitplaatsen, waardoor ook meer dynamiek op de stand wordt gecreëerd.

We kijken nu al uit naar een zonder meer veelbelovende editie!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau Vlaanderen – Toerisme Vlaanderen – Meet in Flanders