Het laatste nieuws

Onlangs organiseerde VISITFLANDERS Convention Bureau een zomers netwerk-event. Op 13 juli was het Van der Valk Brussels Airport Hotel ‘the place to be’ voor internationale corporate meeting planners. Traditiegetrouw is een event van VISITFLANDERS nooit een saaie bedoening. Ook deze keer sijpelde de zomer gezapig door het netwerkmoment via heerlijke snacks, verfrissende cocktails en een smakelijke BBQ. VISITFLANDERS maakte ook van de gelegenheid gebruik om de Vlaamse Meesters voor te stellen aan internationale meeting planners. Dit uiterst kwaliteitsvol en uniek product kan bij MICE-events een extra beleving creëren.  MICE Magazine was uiteraard aanwezig.

“Met dit zomerse evenement brengen we een aantal kwalitatieve MICE-aanbieders uit Vlaanderen en Brussel samen om ze voor te stellen aan de corporate meeting planners van internationale bedrijven met een Belgische vestiging”, stelt Kari Alloo, Convention Sales & Marketing Consultant van VISITFLANDERS. “De zomerperiode is trouwens een ideaal moment, want dan is het net dat beetje rustiger. Tijdens het jaar is het voor iedereen immers altijd druk, druk, druk.”

Ook het weer zat mee. “Het was onze bedoeling iedereen in een ongedwongen sfeer samen te brengen. Daarom hadden we het evenement opgedeeld in drie delen, met name een netwerkforum waar business primeerde, de cocktail om na te praten en tenslotte de BBQ, want gastronomie en lekker eten hoort nu eenmaal bij de bestemming. Kortom, een goede mix van wat Vlaanderen te bieden heeft”, aldus nog Kari Alloo.

De Summer get-together was een succes en het event kon het beloofde aantal contacten waarmaken. “We hadden gehoopt om 60 kwalitatieve planners ter plaatse te hebben en dat is uiteindelijk gelukt. In tijden van een no-show cultuur is dit zeker geen evidentie”, stelt Kanittha Paksee, Corporates & Incentives Consulent van VISITFLANDERS, trots.

Een greep uit de aanwezige MICE venues en promoters: Belgian Limburg Convention Bureau – Crowne Plaza Brugge – Historic Hotels Belgium – Holiday Inn Brussels Airport – Leopold Hotel Brussels EU – Martin’s Hotels – Meet in Mechelen – Meet in Oostende – Meeting in Brugge – Park Inn by Radisson Brussels Airport & Brussels Midi – Radisson Blu Astrid Antwerpen – Radisson Blu Royal Hotel & Radisson Red Brussels – Van der Valk Brussels Airport.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau Vlaanderen – Toerisme Vlaanderen – Meet in Flanders