Het laatste nieuws

✓ Fandorp Club YLA bij de bekerfinale voetbal

Een spektakel met topmerken & interactieve acties.

Tijdens de recente bekerfinale in het damesvoetbal tussen Club YLA en OHL transformeerde way2events de omgeving in een bruisend fandorp. Met activiteiten die variëerden van een levendige DJ-set tot spannende voetbaluitdagingen, inclusief een pannakooi waar fans het opnamen tegen de Belgische kampioen Panna, bewees het fandorp een ware beleving te zijn.

Ontdek hoe ze de zichtbaarheid van topmerken zoals Pepsi en Nakd hebben vergroot en een onvergetelijke ervaring voor de fans hebben gecreëerd. Lees meer over de aanpak in onze nieuwste websitecase.

 Incentive: Naar het hart van het Baskenland

Duik in de unieke charme van Bilbao tijdens deze exclusieve incentive!

Ontdek de verborgen parels van de stad met activiteiten zoals een energieke fietstocht langs de Nervión rivier, culinaire verrassingen in Michelinsterrenrestaurants en een privébezoek aan het iconischeGuggenheim Museum.

Laat u leiden door het avontuur vol cultuur, architectuur en sublieme gastronomie en ontdek waarom elke reis een onvergetelijk verhaal vertelt. Klaar om het echte Bilbao te ervaren? Klik hier en lees meer over de onvergetelijke dagen in het hart van Baskenland.

Hospitality: VIP-arrangementen

Versterk klantrelaties met way2events VIP-Arrangementen

Bij way2events transformeren ze standaard evenementen in uitzonderlijke belevenissen. Ontdek de VIP-arrangementen, perfect afgestemd om uw zakelijke relaties te verstevigen en te imponeren. Of het nu gaat om sportevenementen, concerten of culturele voorstellingen, zij zorgen voor een naadloze ervaring inclusief vluchten, luxe accommodaties en exclusieve toegang.

Met meer dan 20 jaar expertise garanderen ze een onvergetelijke hospitality ervaring die niet alleen voldoet, maar uw verwachtingen overtreft. Klaar om uw klanten te verwennen met een niveau van gastvrijheid dat zij nooit zullen vergeten?

Klik hier en plan vandaag nog uw VIP-arrangement met way2events.

RESERVEER NU UW VIP-ARRANGEMENT

Eventbureau voor bedrijven – Way2events