Het laatste nieuws

Vestar is het gloednieuwe congrescentrum in hartje Antwerpen. BLUE MOON mocht de handen uit de mouwen steken en het volledige gebouw voorzien van vaste, audiovisuele infrastructuur. Een uitdagende opdracht dat resulteerde in maanden van hard werk en een resultaat om “u” tegen te zeggen.

Het Pro AV departement binnen BLUE MOON spitst zich toe op audiovisuele totaaloplossingen. Efficiënte communicatietools zijn op de dag van vandaag belangrijker dan ooit. Via de Pro AV Solutions dienst zorgt BLUE MOON voor audiovisuele installaties op maat van élk bedrijf en élke vraag. En zo ook voor Aula Invest en haar congrescentrum Vestar.

Toen de vraag voor een volledige installatie van een conferentiegebouw zich stelde, mocht BLUE MOON starten met een wit blad. Ze adviseerden de klant over de beste audiovisuele keuzes. “Tijdens de audiovisuele consulting hebben we de noden van de klant bekeken maar ook enkele innovatieve eye-catchers voorgesteld”, stelt Gianni, project manager bij het Pro AV team van BLUE MOON.

De technische plannen werden voor het gehele gebouw uitgetekend. Deze gingen van een geïntegreerd auditorium tot uitgebreide conferentiesystemen voor vergaderzalen. Daarna begon BLUE MOON aan weken van installatie en werden de plannen omgebouwd tot realiteit. Het is de combinatie tussen een sterke audiovisuele basis en enkele indrukwekkende highlights die het congrescentrum tot een hoger niveau brengt. Het productieteam van BLUE MOON kijkt er met veel enthousiasme naar uit om de installaties van hun collega’s in de praktijk te brengen. Zij ondersteunen sinds kort succesvolle evenementen in Vestar.

Audiovisuele productie van (bedrijfs)evenementen, video’s en permanente installaties – BLUE MOON