Het laatste nieuws

Gelegen in Hasselt, staat Versuz bekend als een bruisende uitgaansbestemming met een diverse  ruimtes en een levendige ambiance. De locatie biedt een verscheidenheid aan zalen en bars, elk met zijn eigen unieke karakter en charme, om aan de wensen van elke feestvierder te voldoen.

De Main Room in Versuz is de centrale hal, ideaal voor groots opgezette feesten, diners en evenementen, waar het motto “hoe meer volk, hoe beter” geldt. Met een capaciteit tot 2000 personen, flexibele opstellingen inclusief een optioneel balkon, een beweegbaar podium, een groot LED-scherm en meer dan 200 beweegbare lampen, biedt deze hotspot alles wat nodig is voor een onvergetelijk feest.

De Patron Room is ideaal voor middelgrote evenementen tussen café- en megagroot, met een capaciteit van 150 tot 400 personen, apart te huur met eigen geluids- en lichtinstallatie voor een unieke sfeer los van de Main Room.

Of onze Whisky & Cigar Lounge, een tijdloze en stijlvolle locatie perfect voor netwerkdrinks of vergaderingen, met een intieme sfeer en eigen bar, ideaal voor bedrijfsevents en zakelijke verhuur, met geluidsarme omgeving achter glas.

Onze veelzijdige Pop-Up Area, een flexibele ruimte geschikt voor diverse evenementen zoals pop-up concepten, private party’s of bedrijfsdiners, met een capaciteit tot 200 personen. Transformeer deze ruimte in een handomdraai tot een unieke locatie die toegankelijk is via zowel de Whiskey & Cigar Lounge als onze Patio.

In Area V van Versuz kunnen tot 1.200 gasten genieten van diverse evenementen, met flexibiliteit als kernwaarde. Deze aanpasbare ruimte biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw wensen, en door te combineren met Versuz kunt u verschillende werelden verenigen.

Ipanema, de trendy pop-up zomerclub van Hasselt. Met een zomerse strandsfeer, een zwembad, barbecue-faciliteiten en ruimte voor maximaal 1000 gasten, is het de perfecte plek voor allerlei evenementen, van verjaardagsfeesten tot ontspannen avonden loungen.

De winterse Moose Bar verwelkomt gasten  voor een onvergetelijke après-ski-ervaring, compleet met een houten chalet voor maximaal 420 personen en bediening in Lederhosen, voor een authentieke sfeer.

Kortom, Versuz biedt een unieke en veelzijdige uitgaanservaring met voor elk wat wils, van bruisende nachtclubs tot intieme lounges en zomerse buitenbars. Met zijn diverse ruimtes en levendige sfeer en ruime parkeermogelijkheid is het de ideale bestemming voor uw bedrijfsfeest.

Diverse evenementenruimtes voor speciale zakelijke gelegenheden op een toplocatie – Versuz Hasselt