Het laatste nieuws

Het hotel is bekend als ontwerp van Pierre Cuypers, is bezocht door Koningin-Regentes Emma en dochter prinses Wilhelmina vlak na de opening in 1892. Het hotel is gebouwd als kuurhotel waar de welgestelde mensen voor langere tijd verbleven. Tot op heden is nog steeds deze luxe te ervaren. Door de jaren heen is het hotel in vernieuwing gebleven. Kamers zijn  gerenoveerd, het zwembad en sauna landschap zijn vernieuwd en ook de technologie heeft niet stilgestaan. Inchecken kan tegenwoordig via een applicatie via de smartphone.

Vergaderen bij Parkhotel Valkenburg is een bijzondere ervaring. Van een kleine authentieke vergaderzaal met typische Cuypers elementen tot een moderne Skybox met veel natuurlijk daglicht en airconditioning.  Voor elke zakelijke bijeenkomst heeft Parkhotel Valkenburg een gewenste oplossing. Klik hier voor meer informatie.

Voor vergaderingen bieden wij diverse arrangementen aan, waaronder het goed-vergaderarrangement. Hierbij staat duurzaam vergaderen centraal. In de maand oktober krijgt u nu 20% korting op de zaalhuur. Voor meer vrijblijvende informatie of om te reserveren, klik hier.

Parkhotel Valkenburg, dé partner voor uw zakelijke bijeenkomst!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/conferentiehotel-in-valkenburg-parkhotel-valkenburg-omgeving-maastricht/