Het laatste nieuws

Hou het hoofd koel en hou uw overleg of brainstormmoment aan boord van één van de luxesloepen van Booot.be. Of verwen uw klanten met een bootincentive inclusief aperitief (max. 100 pers.).
BOOOT.be is gevestigd in Gent en biedt bootverhuur aan. Geniet samen met jouw personeel, klanten en partners van een leuke ervaring op de Gentse binnenwateren of in de groene omgeving van de Leiestreek. Neemt u liever zelf het roer in eigen handen? Geen probleem vaar dan zelf met één van de sloepen. Geen ervaring & vaarbewijs nodig, na de korte introductie bent u klaar om te varen.

Zelf aan het stuur als activiteit?
De sloepjes zijn volledig elektrisch aangedreven. De kleine sloepen hebben een elektrische buitenboord en traditioneel stuurwiel. Verschillende sloepen zijn beschikbaar tot een maximum capaciteit van 12 personen per sloep. Totale capaciteit van de vloot:100 personen.

Arrangementen
Hebt u liever een volledig arrangement uitgewerkt inclusief schipper aan boord? In samenspraak met de partners Gruut & Ginderella biedt Booot.be u enkele mogelijke arrangementen met streekproducten aan boord. Vraag de verschillende mogelijkheden op bij booot.be
Bekijk alle tarieven op www.booot.be

Aanmeren kan in Gent & Deinze:
Locatie Gent   – Coupure links 9a, 9000 Gent
Locatie Deinze – Brielstraat 2, 9800 Deinze
Info: +32 476 57 18 18reservatie@booot.bewww.booot.be
Blijf op de hoogte van alle meetinglocaties in Gent en Oost-Vlaanderen en schrijf je hier in op de nieuwsbrief van MeetinGent & Oost-Vlaanderen!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen in Gent & Oost-Vlaanderen – MeetinGent & Oost-Vlaanderen