Het laatste nieuws

Blijf in de zomer niet vergaderen in saaie kantoorgebouwen maar zoek verfrissing in het groen! Bij Lozer Lodge in Kruishoutem kan je met uw team of klanten terecht voor opleidingen, presentaties, teambuilding en andere evenementen. Dit in een oase van rust. Na een drukke dag vergaderen graag wat ontspanning? Dan is het verwarmd zwembad van Lozer Lodge zeker een aanrader in deze zomermaanden. Of liever stoom afblazen tijdens een boeiend groepsspel, probeer dan zeker de Lozertrophy. Combinatie van snelheid, kracht en intelligentie met een super verrassend einde.
Kortom bij Lozer Lodge kan je terecht met grote en kleine groepen. Zo is er ook een stijlvolle ruimte voor boardmeetings en zijn er overnachtingsmogelijkheden.
Nog meer weten over Lozer Lodge?

De volledige site is verspreid over 6000m2 met twee schitterende vakantiehuizen met comfortklasse 4****, Lozerhof (10 pers.) en Lozerdorp (25 pers.) Daarnaast is er ook een prachtige rustieke polyvalente ruimte, Lozer Lounge, voor allerlei activiteiten en evenementen. Op het domein vindt u tevens een overdekte schuur waar u in de winter kan BBQ’en, en beschermd tegen alle weersomstandigheden kan petanquen. De grote tuin is dé trekpleister voor allerlei activiteiten.

> boek nu uw vergaderzaal 

Contactgegevens Lozer Lodge:
Spiegelstraat 1 – 9770 Kruishoutem
T: +32 (0)479 41 65 11
info@lozerlodge.be

Op zoek naar nog meer meetinglocaties in Oost-Vlaanderen? Ga dan naar www.meetingov.be of contacteer MeetinGent & Oost-Vlaanderen via hello@meetinovl.be!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/vergaderzalen-in-gent-oost-vlaanderen-meetingent-oost-vlaanderen/