Het laatste nieuws

Onlangs vertrok ik op zakenreis naar Rome met een vroege vlucht. Om mijn trip fris en monter te starten, overnachtte ik in het Van der Valk Brussels Airport Hotel om zo zonder stress en op tijd in de luchthaven te arriveren.

Van der Valk Hotel Brussels Airport beschikt over 224 luxe kamers en suites en ligt op vijf minuten van de luchthaven van Zaventem, vlakbij de E19.

Zeer leuk om tijdens de feestdagen in het hotel te overnachten want het straalde de Kerstsfeer perfect uit. Inchecken verliep heel vlot. Wat de kamer betrof, kreeg ik een upgrade naar een Club kamer. Mooi! Deze kamer bevindt zich in het nieuwe gedeelte van het hotel dat achteraf is bijgebouwd. Een fantastische kamer met uitzicht op de luchthaven. Een enorme badkamer, inclusief instapdouche en ligbad met jacuzzi, badjassen, Nespresso koffiemachine, kortom alles wat nodig is om uw verblijf aangenaam te maken, was in de kamer aanwezig.

Het à la carte restaurant was gesloten wegens een ‘Christmas Evening Brunch’ waaraan ik evenwel kon deelnemen. Deze ging door op de bovenste verdieping met een adembenemend panorama op de tarmac. Ik kreeg alvast de reiskriebels. De brunch was helemaal volgeboekt. Lekker buffet, kreeftje als voorgerecht, bijpassende wijnen. Familie Van der Valk was tevens aanwezig. Immers, het is een feit dat de familieleden steeds op Kerst in hun hotels aanwezig zijn om dat te vieren met hun klanten. Een hotel runnen vanuit het hart.
Kortom, ik was onder de indruk van de service. Dit hotel was trouwens het eerste Van der Valk Hotel dat klant werd bij Eventonline.

’s Anderendaags, om zes uur stipt stond mijn shuttle naar de luchthaven klaar. Vijf minuten later kon ik inchecken richting Rome. Mijn eigen wagen kon tot een week op de parking van het hotel blijven staan. Park, Sleep & Fly. Perfect toch, niet? – Wood Approved!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/exclusief-seminarie-hotel-aan-de-luchthaven-in-brussel-van-der-valk-hotel-brussels-airport/