Het laatste nieuws

Schuilt er in jou een ridder Lancelot of Jeanne d’Arc? Heb je een gezonde interesse voor historische events, ben je als organisatietalent geboren en toe aan een boeiende uitdaging waarin je al jouw creativiteit, ervaring en storytellingcapaciteiten kwijt kan? Dan ben jij ongetwijfeld de persoon die wij zoeken om samen het volgend hoofdstuk van onze geschiedenis te schrijven.

’t Hooghuys heeft zich in de loop der jaren toegelegd op het uitwerken en realiseren van historische thema-events, waarbij authenticiteit en totaalbeleving centraal staan. We werken als “specialist” vaak samen of in opdracht van de grotere eventbureaus, maar daarnaast ook voor lokale overheden, bedrijven, theater- en filmwereld. 90% van onze projecten zijn middeleeuws geïnspireerde events, aangevuld met andere tijdsvakken zoals Belle Epoque, Barok, Renaissance, …. Om onze activiteiten verder uit te breiden zijn wij op zoek naar een gedreven storyteller met ervaring die ons team niet alleen komt versterken maar ook een meerwaarde biedt.

Taakbeschrijving:

Je bent (mede)verantwoordelijk voor de projectrealisatie van A tot Z: vanaf de initiële aanvraag/briefing van de klant, van preproductie en eventrealisatie tot debrief met de klant.

Jouw takenpakket omvat dus:
– Klantenprospectie
– Opstellen van offertes, budgetten en realiseren van de uitgewerkte events
– Leveranciersnetwerk mee uitbouwen en onderhouden
– Mee bedenken en uitwerken van workshops, teambuildings etc. in verschillende tijdsvakken – Magazijnbeheer (logistiek)
– Administratie binnen office 365 en CRM (Teamleader)
– Klantenrelaties onderhouden

Jouw profiel:

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma en je kan minstens 5 jaar relevante ervaring in de eventsector voorleggen. Je bent geïnteresseerd in geschiedenis en je bent sociaal en commercieel ingesteld. Dossiers uitschrijven voor klanten is voor jouw creatieve zelf kinderspel en je werkt stipt, efficiënt en nauwkeurig. Je bent een teamplayer, maar je kan ook zelfstandig werken. Avond– en weekendwerk schrikken je nog steeds niet af. Je hebt een “hands on” en “no nonsense” mentaliteit en steekt dus ook graag de handen uit de mouwen als het erop aankomt.

Office 365 kent voor jou geen geheimen meer en je beschikt over een rijbewijs B.
Naast het Nederlands beschik je ook over een heel goede kennis van het Frans en Engels, en dit zowel gesproken als geschreven.

Kennis van grafische programma’s zoals Illustrator, Photoshop en Indesign zijn een pluspunt, net als een rijbewijs C of een heftrucklicentie. Extra skills als copy writing zijn ook nooit verkeerd. In de eventsector moet je immers van alle markten thuis zijn.

Aanbod:

We bieden je een fulltime job in een enthousiast team, waarin je ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. Heb je meer ambitie en kennis dan zal dit niet onopgemerkt blijven. Je ontvangt een competitief loon met bijhorende extralegale voordelen. Uiteraard word je ondersteund door enthousiaste, nieuwe collega’s.

Contact:

Mail je motivatie en CV naar joel@thooghuys.com
of per post naar: ’t Hooghuys
t.a.v. Joel Dumont
Hemelshoek 235
2590 Berlaar