Het laatste nieuws

Meeting in Brugge is het officiële congresbureau van Brugge; een uniek samenwerkingsverband waarin zowel de stad als de private sector participeren. Sinds meer dan 20 jaar zet het congresbureau Brugge in binnen- en buitenland op de kaart als bestemming voor congressen, meetings, incentives en events. We helpen meeting planners op weg in hun zoektocht naar  geschikte hotels en restaurants, inspirerende congres- en evenementenlocaties, leuke activiteiten, faciliterende diensten enz.

Jouw taken

Je ondersteunt de sales manager bij de uitvoering van het sales- en marketingplan en op administratief vlak. Je staat zelfstandig in voor het beheer van de website en de CRM-databank. Je coördineert de opvolging en monitoring/evaluatie van specifieke online- en offline acties, zoals de realisatie van eigen drukwerk en het opzetten van SEO-acties. Je staat in voor de inhoudelijke opmaak van nieuwsbrieven, persberichten en presentaties.

Je wordt betrokken in de organisatie van famtrips en deelname aan internationale beurzen, roadshows, workshops en netwerkevents. Je helpt je collega’s bij de opvolging van aanvragen en dossiers. Je organiseert de marktbevraging van diensten en je bent het aanspreekpunt voor verschillende leveranciers. Je coördineert de contacten met de private partners van Meeting in Brugge en staat in voor de opvolging van de jaarlijkse samenwerkingsovereenkomsten en organisatie van de ledenvergaderingen. Je rapporteert aan de sales manager.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma. Je beschikt bij voorkeur over minstens 2 jaar professionele ervaring in een MarCom functie. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de toeristische sector of Meeting Industry (vb. congresbureau, hotelwezen, congrescentrum of PCO). Je bent een technische whizzkid en hebt een sterke voeling met het beheer van websites en CRM systemen. Je hebt een goede kennis van MS Office, Adobe Photoshop, Indesign en Google Analytics. Je hebt zin voor initiatief en verantwoordelijkheid. Je hebt geen problemen met het behalen van deadlines en kan planmatig en zelfstandig werken. Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Andere talen zijn een pluspunt.

Ons aanbod

Wij bieden uitdaging en variatie. Je werkt in een goed uitgerust kantoor in de binnenstad van Brugge. Wij bieden een marktconforme verloning, een aantrekkelijke verlofregeling en bijkomende extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, maaltijdcheques, dienstfiets, terugbetaling tussenkomst woon-& werkverkeer). Dit betreft een voltijdse contractuele tewerkstelling van bepaalde duur (1/3/17 – 31/7/17). Relevante anciënniteit wordt in overweging genomen.

Voorwaarden

Je slaagt voor een selectieprocedure bestaande uit een mondelinge proef. Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor u solliciteert.

Geïnteresseerd?

Kandidaatstelling, vergezeld van CV dient te worden gericht aan Meeting in Brugge vzw, t.a.v. de mevrouw Sarah Cornand, Hoogstraat 37,8000 Brugge (sarah.cornand@brugge.be). Uw sollicitatie dient ons uiterlijk op 06/02/17 te bereiken.