Het laatste nieuws

Op 14 januari lanceerde Whales On Waves een volledig nieuwe versie van onze interactieve meetingtool: iConference 3.0 op het jaarlijkse Retina Symposium in Amsterdam. Het Retina Symposium is al jaren in de professionele handen van Congress By Design (link to website) en was voor Whales On Waves dan ook het ideale moment om deze upgrade te lanceren.
Met iConference 3.0 hebt u ook éénklaps geen projectiescherm meer nodig. Alles speelt zich af op een tablet. Iedere persoon kan elke slide tot in het kleinste detail volgen maar iConference 3.0 brengt ook alle interactieve tools in 1 geheel. Een all-in-one oplossing!
Wat is er nieuw aan iConference 3.0?

Wordcloud
Op het einde van je event aan je gasten vragen om de dag in 1 woord samen te vatten? Toon het resultaat meteen in een customizable Wordcloud.

Vergelijking van resultaten
We gaan een stap verder in het voorstellen van poll results.
Stel je dezelfde vraag voor én na een sessie? Dan kunnen we het verschil van die resultaten vanaf nu gewoon tonen. Je weet dus meteen of je gasten al dan niet bij de les waren, of doorheen de sessie misschien van mening zijn veranderd.

Videostream
Niet alleen je slides, polls en chat zijn toegankelijk op onze client. We ondersteunen vanaf nu ook videostreaming.

Visueel
We hebben een volledig nieuwe look & feel gecreëerd aan de client-zijde van iConference. Gebruikers genieten nu van een intuïtief en vereenvoudigd menu, dat met één enkele toets kan worden geopend en gesloten.
www.whalesonwaves.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Interactieve Meeting Tools – Whales On Waves by Mojuice