Het laatste nieuws

U wenst een event te organiseren in Oostende? Dan bent u aan het juiste adres. Immers, naast het strand en de zee biedt de Koningin der Badsteden een brede waaier van aparte, maar karaktervolle venues voor uw event. We zetten ze voor u even op een rijtje.

  • Kunst en cultuur in de stad

Cultuurcentrum De Grote Post is gehuisvest in een beschermd, karaktervol, modernistisch gebouw ontworpen door Gaston Eysselinck. Het voormalige Postgebouw heropende eind 2012 als bruisend cultuurhuis.

Galerie Beau Site in het centrum van Oostende biedt frontaal zeezicht. Een plek waar authentieke art-decostijl gecombineerd wordt met moderne vormgeving. Deze ‘kunstloft’ leent zich uitstekend voor vergaderingen in een aparte setting.

  • Dicht bij de zee

Het Kursaal Oostende bevindt zich op een steenworp van de winkels van het levendige stadshart en is één van de grootste en best uitgeruste congres- en concertzalen van België.

De Royal North Sea Yacht Club is een exclusieve locatie, gelegen in de jachthaven van Oostende met een prachtig panorama op haven en zee.

De historische driemaster Mercator is zonder meer het uithangbord van Oostende en een prachtige locatie om uw gasten te ontvangen. Binnenin is het al maritieme authenticiteit dat de scheepsklok slaat! Een apart gegeven voor uw diner.

  • Paardengalop

Op de Wellingtonrenbaan van Oostende biedt Ostend Sea P’Lace u verscheidene volledig gerenoveerde zalen aan van verschillende grootte, allen prachtig in authentieke Belle Epoque-stijl met schitterend uitzicht en tal van activiteiten in de buurt.

The Pigeon is een uitstekend gastronomisch restaurant aan de Wellingtonrenbaan. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een geklasseerd historisch pand waar vroeger de duivenschieting plaatsvond.

  • Stoere vesting

Door zijn typisch vijfhoekige vorm en ligging te midden van de duinen is het historische Fort Napoleon een unieke locatie. Het gebouw biedt heel wat vergadermogelijkheden en via het dakterras heeft u een adembenemend zicht op zee en duinen.

  • Wetenschap & technologie

In de incubator gelegen op het Wetenschapspark te Oostende, biedt GreenBridge ondersteuning aan jonge technologiebedrijven. GreenBridge kan rekenen op de nauwe samenwerking van de Universiteit Gent en andere externe partners en leent zich perfect voor seminaries, workshops, netwerkevents in de technologische sfeer.

  • Topsport & Shopping

De Sleuyter Arena is in de eerste plaats bekend als de thuishaven voor Basket Club Oostende, maar er is meer mogelijk dan enkel basketbal op topniveau. De arena maakt immers deel uit van een gigantisch complex, bestaande uit winkels, appartementsblokken en een multifunctionele evenementenhal.

Foto’s van al deze speciale venues, maar tevens meer gedetailleerde info over hun capaciteit leest u hier.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/meet-in-oostende-convention-bureau-oostende/