Het laatste nieuws

Het befaamde merk uit Beieren blaast in 2016 honderd kaarsjes uit. Autoworld heeft daarom beslist dit feestjaar af te sluiten met een belangrijke tentoonstelling die honderd jaar BMW-geschiedenis in beeld brengt aan de hand van meer dan zestig auto’s en niet minder dan dertig motoren. Op 15 december jl. werd dan ‘100 jaar BMW’, deze nieuwe tentoonstelling, geïnaugureerd in aanwezigheid van prominente gasten, zoals Herman Decroo, voormalig F1-piloot Thierry Boutsen, en de CEO van BMW Group Belux Jean-Philippe Parain. Erik Wood, CEO van Eventonline tekende ook present en had een kort gesprek met Sebastien de Baere, Algemeen Directeur van Autoworld.

“Je vindt in deze BMW Expo alle soorten wagens”, aldus Sebastien de Baere. “Seriemodellen, racewagens, motoren, art cars, heel exclusief materiaal ook en er is geen enkele expositie die zo groot is als de onze. Dr. Braun, de directeur van het museum in München, vertelde me dat hij jaloers is op wat hier staat. Da’s het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.” Bovendien komen 80% van de wagens die in Autoworld tentoongesteld zijn uit Belgische collecties. De fan van het Duitse merk vindt hier absoluut zijn gading. “We hebben geprobeerd om alles te tonen, en de wagens die ontbraken hebben we aangevuld met miniaturen.”

Het belooft bovendien een bijzonder drukke eindejaarsperiode te worden voor de organisatie van events in het museum met een goed gevulde agenda en vele activiteiten en events gepland door de vele BMW-concessies en –clubs. Particulieren kunnen uiteraard ook steeds terecht op de expo tijdens de normale openingsuren van het museum. De expo loopt nog tot 8 januari 2017.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke vergaderzalen te Brussel – Autoworld