Het laatste nieuws

To The Point Events en pop-up-locaties, het lijkt een ‘match made in heaven’. De voorbije jaren profiteerden o.a. Carglass, Jessa Ziekenhuis, KBC en Van Zon van dit hemelse aanbod. Een unieke setting op een nog exclusievere locatie. Een locatie die tijdelijk wordt ingericht en nadien weer verdwijnt. Eind januari 2017 richten ze opnieuw zo’n pop-up in.

Dit jaar is de locatie nog exclusiever dan in het verleden. Het uitgekozen, oude, industriële bedrijfspand is, met zijn gunstige ligging, een echt icoon in Zuid-Limburg en heeft een rijke geschiedenis opgebouwd. Begin 2017 is dit pand beschikbaar als evenementenlocatie, later wordt ze voor andere doeleinden gebruikt. Waag snel uw kans nu het nog kan… Want die kans krijgt u maar één keer.

Wat zijn nu de voordelen van zo’n pop-up locatie? “Volgens ons is het grootste voordeel het unieke karakter van zo’n locatie. Enkel en alleen al je locatie zorgt voor een absolute wauw-factor, een beleving die je nergens anders zal kunnen herhalen. Anders dan met een gekende locatie, loop je hier immers niet de kans dat je gasten de locatie al kennen.” verduidelijkt Bart Koninckx. “Een ander groot voordeel is dat we deze pop-up-locaties voor meerdere dagen bouwen. Des te meer bedrijven de locatie gebruiken voor een event, des te goedkoper worden de basiskosten. Wij bieden onze klanten op deze manier een erg hoge return, voor een relatief lage investering.”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/unieke-bedrijfsevenementen-to-the-point-events/