Het laatste nieuws

We zijn verheugd om u op de hoogte te stellen van de buitengewone vergadercapaciteiten van Crowne Plaza Antwerpen.

Of u nu een zakelijke bijeenkomst, conferentie of een speciaal evenement plant, Crowne Plaza Antwerpen biedt de perfecte setting en voorzieningen om uw bijeenkomst tot een groot succes te maken.

MET TROTS PRESENTEREN WE:

Veelzijdige ruimtes:

Ons hotel beschikt over een scala aan moderne vergaderzalen. Van intieme bestuurskamers tot ruime zalen, we hebben de perfecte ruimte voor elke gelegenheid.

Technologische vooruitgang:

Onze vergaderfaciliteiten zijn uitgerust met ultramoderne audiovisuele apparatuur, draadloze connectiviteit en high-speed internettoegang. Dit zorgt voor naadloze presentaties, videoconferenties en interactieve sessies.

Professioneel ondersteuningsteam: 

Ons toegewijde team van evenementenplanners en technische experts staat klaar om u te helpen bij elke stap van het planningsproces. Van het opzetten van de ruimte tot het verzorgen van cateringopties, we zorgen ervoor dat elk detail perfect wordt uitgevoerd.

Culinaire ervaring:

Een succesvol evenement gaat hand in hand met heerlijk eten. Onze culinaire experts bieden een scala aan cateringopties, van gezonde lunches tot luxe diners, die aan uw specifieke wensen voldoen.

Toegankelijke Locatie:

Crowne Plaza Antwerpen is gunstig gelegen aan de rand van de stad, dicht bij belangrijke zakelijke districten en toeristische attracties. Dit maakt ons hotel de ideale plek voor zowel lokale als internationale bijeenkomsten.

4 Sterren Conferentiehotel Antwerpen – Crowne Plaza Antwerpen