Het laatste nieuws

Nieuwsgierig, interesse of op zoek naar iets nieuws?
Kom naar Bobbejaanland op 22 mei en laat je inspireren! Ze stellen met trots het nieuwe teambuilding@bobbejaanland aan je voor, een verrassende samenwerking tussen Locat Events en Bobbejaanland.

Op het programma

  • 00 u. Ontvangst met welkomstkoffie
  • 30 u. Voorstelling teambuilding@bobbejaanland door Locat Events
  • 00 u. Teambuilding “Wild Wild West”
  • 30 u. Vrij bezoek aan Bobbejaanland
  • 00 u.  Afsluitend netwerkmoment en receptie met “Wild Wild West”-hapjes, aangeboden door MeetingKempen
  • 00 u. Einde

Tijdens het netwerkmoment maak je kennis met de partners van MeetingKempen en ontdek je alles over teambuildings, meetings en overnachtingen in de Kempen.
Schrijf je gratis in voor het startevent van MeetingKempen via teambuilding@bobbejaanland (max. 2 personen per bedrijf of afdeling).
Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in, de plaatsen zijn beperkt tot 100 deelnemers! Inschrijven is mogelijk vanaf 25 april tot 15 mei.

Wat is teambuilding@bobbejaanland?
Teambuilding@bobbejaanland, dat is een dag vol avontuur, teamwork en fun! Na ontvangst met koffie en koffiekoeken volgt een leuke briefing, waarna de teams het tegen elkaar opnemen tijdens een uitdagend spel in de bossen van Kasterlee.  Alles is tot in de puntjes geregeld: vervoer, activiteiten,  locaties, … In de namiddag kan je je adrenalinegehalte laten stijgen op de achtbanen in Bobbejaanland, of geniet je samen met je collega’s van de rustige attracties. Honger? Smul aan de eetkraampjes in het park en betaal met Bobbiegeld, of lunch met de hele groep samen in één van de karaktervolle zalen. Afsluiten kan met een lekkere barbecue!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

MeetingKempen – Zakenpartner voor conferenties, opleidingen, teambuildings, incentives en overnachtingen in de Antwerpse Kempen