Het laatste nieuws

Nog geen twee maanden nadat de familie Kohlberger zich kenbaar maakte als nieuwe uitbater van het Kasteel, komt er al een einde aan dat verhaal. Geschillen tussen Karl Mortelmans en zijn vennoot Mark Kohlberger liggen aan de basis.
Karl Mortelmans huurt het kasteel al sinds 1998 van de gemeente. Sindsdien zijn er al enkele uitbaters de revue gepasseerd, waaronder de familie Kohlberger met Max&Masters die voor de exploitatie zorgde. Mark en Walter Kohlberger wilden het Kasteel opnieuw het uithangbord van Brasschaat maken. Het was trouwens niet de eerste keer dat de familie Kohlberger haar opwachting maakten in het Kasteel. Achttien jaar geleden exploiteerden ze het Kasteel ook al vijf à zes jaar.

Dinsdag
“Sinds dinsdag zijn wij niet meer de exploitant van het Kasteel”, vertelt Mark Kohlberger. “Van in het begin hadden we basisprincipes vastgelegd, maar onze meningen blijken te hard van elkaar te verschillen om tot een finale overeenkomst te komen. Daarop hebben we beslist er samen een punt achter te zetten.”

Geen compromis
Kohlberger was amper twee maanden exploitant van het Kasteel. “Het is natuurlijk spijtig wanneer meningen te ver uiteenlopen. Maar als er geen compromis kan worden gevonden, dan is het beter dat onze wegen scheiden. Waarover de geschillen gingen kan ik niet kwijt, dat is interne keuken. Maar ik ben er zeker van overtuigd dat er voor ons nog andere mooie opportuniteiten zich zullen voordoen. Ik wens in ieder geval de nieuwe uitbaters veel succes.”

J&M Catering
Die nieuwe uitbater zou J&M Catering zijn, maar dat nieuws werd nog niet bevestigd. J&M Catering is bekend van onder andere Kinepolis, Café Local, Stuurboord en La Riva. (KCS)

Mark Kohlberger in het Kasteel. – Foto Kelly Coucheir

Bron: HLN.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47437-meeting-rooms-vergaderen-in-een-kasteel–kasteel-van-brasschaet.html