Het laatste nieuws

Op 12 april 2016, behaalde UC Belgium in Antwerpen de 10de BEA Award uit zijn geschiedenis, en dit dankzij het evenement dat het evenementenagentschap organiseerde in het kader van 160 jaar Katoen Natie.

Het agentschap UC Belgium mocht in het verleden al 9 keer verschijnen op het podium van de BEA, de Belgische competitie die de beste ‘live’ communicatiecampagnes van het land beloont. Het agentschap, dat nu dus is thuisgekomen met een 10de trofee, vestigt zich nu bij de Belgische agentschappen die het meest regelmatig geprezen werden door de BEA jury, die exclusief is samengesteld uit corporate event managers.

Met de festiviteiten omtrent de 160ste verjaardag van het bedrijf van Fernand Huts, werkte UC Belgium event-marathon van drie weken uit, voorafgegaan door een lange voorbereiding die niets aan het toeval overliet. De 7.000 genodigden van het bedrijf en de 4.500 personen die waren uitgenodigd op de Family Day van Katoen Natie werden zo dus ondergedompeld in een wereld van grenzeloze fantasie. Deze context werd door de directie van het bedrijf gebruikt om de band met elk van de aanwezige personen te versterken. Deze zeer mooie agentschap-klant samenwerking bezorgde hen alvast onvergetelijke herinneringen…

Terugblik op het evenement:

160 jaar Katoen Natie voor Katoen Natie

Het 160-jarige bestaan van Katoen Natie was voor CEO Fernand Huts de geknipte reden om een feestje te geven. En als Katoen Natie een feestje geeft, dan doen ze dat in stijl. Het partnership met UC Belgium was dan ook een match made in heaven.  De Mindmovers van UC Belgium werkten een concept – noem het gerust een masterplan – uit dat zich afspeelde rondom een volledig uit het niets opgetrokken, prachtige Middeleeuwse burcht.

Tijdens de drie weken durende festiviteiten mocht dat waarheidsgetrouwe Middeleeuwse dorp zo’n 7.000 gasten ontvangen, met daarbovenop een grootse familiedag: 4500 genodigden sloten de feestperiode te land ter zee en in de lucht-gewijs af.

Voor het evenementenagentschap was het een boeiende opdracht en een geweldige uitdaging in vele opzichten. “Voor droge toespraken zou er tijdens de festiviteiten geen plaats zijn, enkel voor poëzie, fantasie en magie”, zo had Fernand Huts op voorhand al aangekondigd. De bezoekers werden dan ook uitgenodigd om te proeven van een toverdrank, die hen vervolgens zou meenemen naar een magische wereld.

Vervolgens zorgden de ruim 200 UC-medewerkers er iedere avond onder andere voor dat een spectaculaire vuurshow werd opgevoerd, het bedrijfsgebouw van Katoen Natie tot leven kwam dankzij videomapping, de speciaal gebrouwen bieren Kruk en Pan rijkelijk vloeiden bij de buffetten in de spiegeltent en dat bezoekers op elk moment geraakt werden door een vleugje betovering.

Kortom, de mindmovers van UC Belgium brachten de magie, de fantasie en de poëzie die dit evenement wilde uitstralen elke dag weer tot leven!

www.uc-belgium.be

Bron: Eventnews.be