Het laatste nieuws

Total-E, de succesvolle all-in-one leverancier van materialen en diensten voor events, beursstanden, interieur, printing en signalisatie, neemt Festarent uit Hasselt over. Met deze overname wil Total-E haar positie in de markt van feestverhuur fors verstevigen. Total-E wordt simpelweg nog totally-er.

Total-E is al prominent aanwezig op de Limburgse feestverhuurmarkt. Door de overname van Festarent kan het bedrijf uit Beringen zich op heel België richten. “We willen de gevestigde waarden van Festarent combineren met de innovatiedrift en flexibiliteit van Total-E”, zegt managing director Jeroen Meermans. “Een selectie van alle Festarent- materialen blijft behouden en verhuist naar ons hoofdkantoor in beringen. Naast Beringen zal er een afhaalpunt op Ekkelgaarden in Hasselt en in Rotselaar bestaan. De overstock wordt verkocht en vernieuwd.”

Voor Events richt Total-e zich uitsluitend op de eventprofessional. Met standenbouw, interieurinrichting, printing en signalisatie mikken we hoofdzakelijk op kmo’s en grote bedrijven.
Met festarent willen we onze service uitbreiden naar cateringbedrijven.

Recent verhuisd

De overname past perfect binnen de groeistrategie van Total-E. We hebben de voorbije 3 jaar zo’n 5 miljoen euro geïnvesteerd, in 2016 hebben we het personeelsbestand met 10 voltijdse krachten uitgebreid tot 35 medewerkers. In januari 2017 hebben we het hoofdkantoor naar de Minerva-site in Beringen verhuisd omdat we uit onze voegen barstten”, zegt zaakvoerder Dirk Libbrecht. “De totale oppervlakte van de kantoren en magazijnen in Beringen bedraagt nu 7.000 m2. Hier worden alle materialen opgeslagen, is er een atelier voor de standenbouw, een printafdeling, een technisch atelier en komt er een “experience room”. Dankzij deze omvang kunnen we efficiënter werken en onze klanten nog beter bedienen.”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Volledige evenement ondersteuning – Total Event Support