Het laatste nieuws

Zoals de traditie het intussen voorschrijft, werd het op 6 juni alweer een zeer geslaagd evenement van Molenhof Talks in Villa Molenhof te Roosdaal. Bovendien was het een recordopkomst met meer dan 90 gasten. Dit keer verwelkomde Molenhof Talks een zeer speciale gast: Bart Verhaeghe, ondernemer en bij het brede publiek gekend als voorzitter van kampioenenploeg Club Brugge.

Moderator Dany Verstraeten wenste Bart Verhaeghe meteen proficiat met het behalen van de 19de landstitel en vroeg hoe dit succes tot stand was gekomen. Verhaeghe verklaarde dat de trainerswissel aan het eind van de reguliere competitie en voor aanvang van de play-offs cruciaal was. Daarnaast praatte Verhaeghe uitgebreid over zijn aanpak van een voetbalclub als een bedrijf.

De Club-voorzitter hamert op een wetenschappelijke aanpak. Slaap, voeding, krachttraining, … . Het wordt voor elke speler apart geanalyseerd en een heel trainingsschema voor opgemaakt. Een zeer individuele aanpak die elke speler beter moet maken en tot sterkere prestaties moet leiden. Ondersteund met een prachtig oefencomplex in Westkapelle. Club Brugge speelt immers tussenstation voor heel wat (buitenlandse) spelers die 2 à 3 jaar in Jan Breydel blijven en dan in een van grote competities (vooral Premier League) aan de slag te gaan. Zo weet Club Brugge al jaren winst te maken en toch meer dan eerder welke andere club kampioen te spelen in de Jupiler Pro League.

Het recordaantal aanwezigen konden tijdens het netwerken van gedachten wisselen over de inspirerende getuigenis van Bart Verhaeghe, terwijl ze genoten van een culinaire BBQ en bijpassende wijnen. Een waardige en vooral smakelijke afsluiter van een bijzonder geslaagde avond.

Bijzonder domein voor professionele ontmoetingen in Vlaams Brabant – Villa Molenhof